Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 21 juli 2013

Framme

Vi är här nu, i Riga. 
Minis första flygresa blev till landet där hon är gjord. Det känns bra! Tror att jag ska be någon tulltjänsteman om en stämpel i hennes allra första pass. Bara för att.
Hursom, Mini klarade resan galant. Hon gnällde över att sitta fastspänd när vi lyfte men resten gick strålande. Duktiga lilla tjej! Hon gick runt så glad på Arlanda och pratade med alla. Topphumör trots att vi steg upp så tidigt.

Idag har vi strosat runt i parkerna, lekt på lekplatser och ätit en bit. Förmiddagen ägnades åt sömn på hotellrummet eftersom Mini somnade i taxin från flygplatsen...
En bra och lugn dag.

Jag började också med Progesteronvaggisarna idag så nu känns det verkligen nära i tiden. På onsdag... Oj, oj så spännande! Tänk att jag ska få ruva igen. Olidligt men ändå en chans till en liten go unge. 
Det blir spännande att träffa "min" nya doktor och koordinatorn också.

Imorgon blir det regn men vi tänkte chansa på en tur till Zoo för att fördriva tiden lite. Om det inte öser ner. Då blir det shopping (oj, så tråkigt!).

Kram

6 kommentarer:

  1. Åhh, vad spännande att det är dags nu och vad roligt att ha med Mini på resan!!! Mys i mängder! Jag håller tummarna stenhårt!

    Kramar

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för ok väder, tycker Riga Zoo är jättemysigt!!

    Håller tummarna för ett fiiin fint plus om några veckor!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Stort lycka till!

    Menar du det här brevet? http://www.aleris.se/Global/Diagnostics/Aleris%20Medilab/Labinfo/Klinisk%20kemi/S-AMH,reagensproblem%20130627.pdf

    SvaraRadera
  4. Ojoj! Här håller vi tummarna så de nästan går av! Lycka till!!

    SvaraRadera
  5. Väntar med spänning på ett nytt och positivt inlägg. Här hålls tummarna givetvis fortfarande!!

    SvaraRadera