Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 22 juli 2015

Vilovecka

Nu är jag och Mini hos morfar med fru så att jag får lite avlastning. Det var Fina M:s förslag och som jag uppskattar det.
"Du behöver lite vila och avlastning och jag måste göra klart tomten, och Mini avgudar sin "låtsasmormor" så varför inte åka till dem en vecka?"
Fina, Fina M. 
Så här ligger jag på soffan och halvslumrar och småtittar på såpor på tv:n medan Mini leker med sin "mormor" och får ha henne för sig själv. Och "mormor" är också lycklig över att ha sitt barnbarn för sig själv.
Jag gissar att Fina M skulle vara gladast av att slippa allt slit hemma just nu men han får i alla fall ordna allt ifred och utan att behöva tänka på mig och Mini hela tiden. 
En lyckad lösning med andra ord! Precis vad jag behövde, tror jag. Fina M är visst lyhörd trots allt! Jag hade fel... Hormonell, kanske?

Liten sparkar som sjutton där inne och om han är lika aktiv när han kommit ut så blir det fullt upp, hahahaa! Det känns som om han aldrig sover. 
Jag vaknar varje natt kl 2 och somnar om vid 5-tiden. Han sparkar runt under den tiden. Magen rör på sig konstant!
Jag har också blivit dålig i magen. Med Mini var jag hård i magen och nu är det tvärtom (mysdetaljer, hehe).
Jag ska försöka ladda upp en magbild till snart. Den förra funkade inte att ladda upp med mobilen så jag ska sätta mig vid datorn när jag kommer hem igen. Då ska det nog gå.
Folk säger att magen är liten den här gången också, men jag håller så klart inte med. Samtidigt så bryr jag mig inte den här gången. Det är som det är och jag längtar bara tills Liten är på utsidan så att vi får träffa honom. 

Passar också på att tacka för era kloka kommentarer ännu en gång! Ni är bäst!

Kram

8 kommentarer:

  1. Hej! Härligt med snart en bebis till. Har hittat dig då jag vill gå loss på syskonförsök. Jag hade en livlig bebis i slutet vilket jag gillade. Tack vare att jag gick på specmvc upptäckte dom att jag hade för lite fostervatten och var tvungen att sätta igång tidigare. Vill absolut inte skrämma upp dig men vill att du är uppmärksam. Det var så mycket tjat om att barn inte rörde sig i slutet men en "för livlig" var det aldrig någon som sa något om. Nu är det säkert inte så. Känn dig lycklig att du får avlastning över din härliga "Win-win" vecka. Lycka till med allt och NJUT!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack!
      Och tack för bra tips. Ska kolla med bm den 28/7 angående livlig bebis och fostervatten. Kanske kan jag få ett ul till för att dubbelkolla?
      Hursom, den här veckan lovar jag att njuta!

      Tack igen och KRAM

      Radera
  2. Vår lilla är jätte super livlig, och jag har mycket fostervatten. Så det speglar nog bara hur de faktiskt är :) Sist jag väntade så var han lugn, och det var han på utsidan med. Ska bli intressant att se hur nästa blir! :D Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är verkligen spännande! :-)

      Keam!

      Radera
  3. Och så ska du träffa miiiiig!!! Kan ju inte bli bättre lixom :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gilla på den!!!
      Så gott att se dig igen!!

      Bamsekramar

      Radera
  4. Vad skönt med lite avlastning! Njut. Koppla av!
    Min mage krånglar också nu. I mitt fall tror jag det beror på niferexet. Åt det båda de andra graviditeterna också och hade inga som helst besvär. Tar bara varannan dag nu och då funkar det bättre.

    SvaraRadera
  5. Som jag njuter...du anar inte, hihihii!
    Jag funderar på om jag kanske kan dra ner lite på niferexen, jag med. Trodde att jag skulle bli hård i magen men det blev lite varierande. Konstigt! Nu är jag mer normal igen (om någon vill veta, hehe)

    Kramar!

    SvaraRadera