Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 5 juli 2012

Lugn

Idag har jag tänkt massor. Ni anar inte hur många bra, välformulerade och intelligenta inlägg jag har haft i mitt huvud och som jag har planerat att skriva här. Oj, oj, oj, säger jag bara! Ni skulle ha suttit i mitt huvud och lyssnat!
Och nu...tomt. Allt är borta och allt som finns kvar är bara en massa gnäll. Sånt där som ingen orkar lyssna på. Skittrist.
Det intelligenta får väl komma tillbaka någon annan dag hoppas jag.
För nu sover Mini och även Fina M, som har blivit matförgiftad på NK idag, ligger och sover med ett illamående hängande över sig. Det innebär att mamma Wilda ska njuta lite kvällssol och tystnad på terassen med ett glas vin i handen. Kanske kommer intelligensen tillbaka då och kanske att jag öppnar upp datorn igen då. Vi får se.
Men först ska jag lyssna klart på Klara Zimmergrens sommarprat som är så sjuuuukt bra. Spot on, liksom. Kan varmt rekommenderas! Och framförallt borde de som har fått sina barn sänghalmsvägen lyssna...

Nej, just det, det där vinet och öronlurarna, var det ja... På återseende!

Kram

1 kommentar:

  1. Jag tyckte Klara var fantastik. Hela hon är fantastisk. Fast jag blev jätteledsen när jag lyssnade på det. Som vanligt.

    Men däremot brukar jag tänka både smarta och bra inlägg i bloggen men det som kommer ut är som nåt helt annat. Det är lite som i draw something, en treåring ritar bättre än mig.

    Kram

    SvaraRadera