Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 12 november 2012

Lite vardag sisådär

Ta mig tusan! Idag är jag lite extra glad!
En tjej som har kämpat som ett djur för att få bli förälder har äntligen gått och blivit gravid. Tjohooo!
Och eftersom hon är en tjej som gjort ÄD så har jag följt och vurmat lite extra för henne: Allting går
GRATTIS till dig!

Hos oss lunkar vardagen på. Mini har varit tokförkyld i en vecka, jag har haft halsont och varit hängig och grinig och Fina M har fått passa upp på oss. Jätteskojsigt...
Mensskrället vägrar dyka upp. Kanske var det någon form av mens som jag hade sist? Mycket märklig sådan i så fall. Den var nästintill obefintlig.
Det bästa skulle vara om mensen dök upp i början på december så att vi kunde göra FET innan jul. Jag är ledig december ut så det blir inga problem med att åka iväg. Har jag börjat jobba så ska det krånglas lite med ledighet och så, tänkte jag. Men det löser sig. Det gör det alltid på något sätt.

På något sätt ska det bli lite skönt att jobba igen. Helst av allt vill jag så klart vara hemma med Mini, men det ska bli kul att få göra något annat också. Det bästa vore om jag bara behövde jobba en dag i veckan. Med en hel månadslön. Så klart! Utopi, men ändå...

Jag ska äntligen träna lite också. Jag har verkligen inte prioriterat det på något sätt och nu är det dags. Jag känner hur min kropp förfaller... Mycket snack och lite verkstad hittills och det ska förändras. Sakta men säkert. Det är ett måste om jag ska orka vara gravid igen. Och ta hand om Mini. Och mig själv. Idag börjar jag!

KRAM där ute

2 kommentarer:

  1. Jag har inte heller fått nån ordning på min mens, inte sen det sista (inte senaste, utan sista) missfallet i februari... :( En gång har jag med medicin framkallat. Sen tog det 10 veckor innan nästa (en mindre variant). Nu har jag haft mini-mens med två veckors mellanrum... håller på med den tredje nu... Alltså. Sånt här ska bara funka!!! Det är så skönt när kroppen är i ordning och cyklerna fungerar... Läkarbesiktning visar inga problem, och jag har ett bra tag kvar till klimakteriet.... Och gravid är jag inte heller.

    Så, jag förstår lite av din väntan... ;)

    Må så gott, kramar

    SvaraRadera
  2. Men guuud, har tiden gått så fort att det redan är dags att börja jobba?!!? :-) Kram

    SvaraRadera