Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 7 november 2012

Väntar, väntar, väntar....

Det här är fasiken hur galet som helst. Ingen mens än.
Förbaskat också. Det är vad det är!
Hur lång cykel kan man ha egentligen!?!?
Men de senaste tre dagarna har det spänt lite i nedermagen. Så kanske, kanske...
Jag förstår mig inte på min kropp alls längre. Den gör precis som den vill.

Apropå kropp, härom dagen tänkte jag anmäla mig till PT-online hos Olga igen. Ta tag i mig själv, once and for all, liksom. Men så kom jag på att om jag anmäler mig med start i januari så kommer jag förhoppningsvis att vara gravid, så den träning jag vill åt (obekymrad, hård, kul träning, inte gravidträning... jag vill ha egoistträning, hihii!) kommer inte att vara så bra. Gissar jag. Elelr så har jag fel, men jag vill inte chansa. Jag vet hur jag resonerade när Mini skulle komma.
De gånger vi inte lyckades med IVF:er pch ÄD så tränade jag. När det var dags för Mini-försöket så gjorde jag INGET. Jag låg på soffan i två veckor. Ända till testdagen! Jo, jag tog promenader för att hålla igång blodomloppet i livmodern. Hihii! Jag är kanske lite överförsiktig och nojjig, men det fungerade (om man ser det på det sättet) så nu vill jag inte avvika från det. Jag vill göra som förra gången....

Men den här gången har jag verkligen problem med att komma ihåg vitaminer, järntabletter och folsyra. Jag missar dem ständigt! Dags att ställa alarmet på ifånen, kanske...? Ja, så får det bli.

Och mensväntan fortsätter....

KRAM

6 kommentarer:

  1. Jag har en jättebra medicinapp i ifånen, i den skriver jag i vilka mediciner jag ska ta och när de ska tas så larmar den om det..

    kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Smart! Det ska jag också köra med!
      Tidigare har jag använt alarmklockan i ifånen och skrivit in de tabletter jag ska ta. Men appar är alltid roligare, hihi!

      kram

      Radera
  2. Jag skrattade åt härliga du när jag läste... Men så läste jag igen, och då var det inte så kul längre.... Jag läste "de senaste tre dagarna har det SPRÄTT lite i nedermagen". Håll med om att det verkar roligare med sprätt än med spänt... ;)

    KRAM på dig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hahahaa! Ja, om det ändå vore så istället! :o)

      Kramar

      Radera
  3. Det kan inte vara så att du är gravid?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, om det vore så! Men tyvärr är det inte så...
      Jag hade nog också hoppats på det lite.
      Förmodligen så är det bara min kropp som spökar igen. Som vanligt.

      KRAM

      Radera