Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 4 januari 2014

Påsk

Nu har jag fått svaren från WeRLabs.
Jag lämnade blod igår morse och fick svaren igår kväll. Förmodligen för att jag har hjälpt till med att ge lite input till dem. I vanliga fall tar det nog några dagar.
Hursom, mina provsvar var bra. Inget att anmärka på även om jag själv anser att jag måste få ner kolesterolet något. Erhm...
Svaren får man via ett krypterat mail som man öppnar via en kod som kommer via sms till det nummer man angett. Det fungerade jättebra, tycker jag. Om nu någon mer vill använda tjänsten. Jag hoppas såååå att de kan sprida sig till övriga landet!

Jag har också fått svar från AVA som kunde köra igång redan nu i januari med ET runt den 24/2. Det lät strålande i mina öron men jag hade visst glömt att jag ska åka Tjejvasan den 22/2 så det kommer inte att fungera med ET samtidigt. Det får bli ET i mars eller april. Förmodligen i april och då runt påsk. Det känns bra eftersom Mini kom till då. Hon sattes in på påskafton 2011. Ett äkta påskägg, och ett sånt vill jag gärna ha igen, hihi! Så det lutar åt en påskinsättning igen.

Det här blir vår tionde elfte behandling. Hugaligen!

Jag lääängtar till påsk!!

KRAM

6 kommentarer: