Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 9 juni 2015

Hallå?!

Hallå?!
Vart tog hon vägen?
Ja, det kan man undra... 
Sanningen är den att jag är så otroligt trött jämt att jag sover den mesta tiden av dygnet. Jag hinner inte skriva här p.g.a. att jag sover helt enkelt.
Så här: jag lämnar Mini på dagis och åker till jobbet, jobbar hela dagen, åker hem äter middag, umgås någon timme, nattar Mini och somnar själv. Kl 19... Och sover hela natten. Sen börjar allt om igen. 
Jag sover mellan kl 19 och 6:30. Dagtid jobbar, äter och andas jag. Och är mamma. Inte en minut har jag över och har jag det så, ja, då somnar jag. Det är helt bisarrt vad jag kan sova.
På helgerna är det oftast någon aktivitet med Mini och så sover jag, eller så målar vi huset, fixar trädgård eller sover igen.
Allt i mitt liv handlar om sömn.
Därför blir det inget bloggande så frekvent som jag önskar. Jag sover istället.

Men jag lever i alla fall!

Kramar

3 kommentarer:

  1. Skönt att höra! Sov gott och må bra <3

    SvaraRadera
  2. Fler än du som är trött...var på Tvillingträff på sjukhuset innan mitt tredje TUL är nu i v 32+2 och gossarna är rejäla fortfarande börjar bli riktigt tungt nu de väger hela 2 kg och 2,3 kg igångsättning blir den 13/7 om inget hänt av sig själv och Tv1 huvud är nedåt men än har de plats och inte bestämt sig....hoppas på vaginal förlossning men det får tiden utvisa.

    SvaraRadera
  3. Hinner du med en lunch innan semestern?

    SvaraRadera