Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 10 juni 2015

Noch

Idag var det dags för NOCH och allt gick strålande. Ja, perfekt faktiskt. Ingen tillstymmelse till avvikelse och Liten är 9 mm längre än genomsnittet och hamnar rätt på en "medelkurva". Alltså, att vara en medelmåtta när det kommer till sånt här är verkligen eftersträvansvärt. Jösses, vad bra det känns!
Och vad fin han är. Helt otroligt att jag kan känna så mycket för en så liten osedd kille redan nu. Fascinerande.
Mini var med också! Hon stirrade mest, höll mig i handen och tyckte att allt var väldigt konstigt. Men hon såg att det var en liten bebis, trots allt. Och lite spännande var det nog. Hon blev dock lite nervös av att det var korridorer och "sköterskor" men det gick över. Anledningen till oron är att hon landade på hakan och spräckte den för några veckor sedan, vilket resulterade i ett inte så roligt besök på akuten... Klart att man kan bli lite ärrad (i dubbel bemärkelse) av något sådant. Men nu är allt bra!



Och idag rullar jag in i vecka 26. 62% av tiden är avklarad. Tjohooo!

Kramar

6 kommentarer:

  1. Så kul att allt går det för dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Skönt att Notch UL gick fint och spännande för Mini tror inte vi får ha med så små barn i vårt landsting dock har jag haft med min 13,åriga dotter både vid FET och RUL och hon ska även vara med vid förlossningen av tvillingarna denna gång!

    SvaraRadera
  3. Ja, jag är glad att Mini var med. Hon kanske tycker att det är konstigt, men det tycker jag med, hahahaa! Och det är inte direkt traumatiskt (jag kände ju att bebisen levde hela tiden innan också).
    Vad spännande att ha med dottern på förlossningen! Kul!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Oh Gud så härligt att se - det är sååå häftigt, en liten person därinne!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Skönt att det fick bra!
    Ska du snittas denna gång? Har du fått datum isåfall? Jag går fortfarande och väntar på snittdatum här.

    SvaraRadera