Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 21 juni 2015

Sammandragningar igen

Jag är i vecka 27 och har haft extrema sammandragningar. Naturligtvis var jag på resa med jobbet när det hände men kollegorna är helt enastående. De ville köra mig till sjukhus. Fina människor!
Hursom, det blev inget sjukhus men en taxi till hotellet och vila.
Märkligt det där. Det gjorde så otroligt ont och jag kunde inte räta ut mig. Sammandragningar ska minsann inte göra ont, sägs det. Men det gjorde de. Sketaont! Jag var inte orolig alls först men så fort jag rörde mig blev de värre och till slut blev jag faktiskt lite rädd. 
Jag undrar hur det blev så egentligen och varför det gjorde så hiskeligt ont? Ett tag trodde jag att det skulle bli en liten dansk som kom ut. Vi var i Danmark, hehe... Men det onda var i övre delen av magen så jag kunde inte bli så där ordentligt orolig som jag kanske borde ha blivit.
Imorgon ska jag till BM och då får jag höra vad hon säger. 
Och jag har inte känt av något sedan dess men händer det igen tänker jag åka till akuten för då är det nog inte så bra...

I övrigt mår jag bra! Nu väger jag lika mycket som jag gjorde när Mini kom ut. Undrar hur mycket till jag kommer att växa? Det är de facto ca 12 veckor kvar. Galet!

Kram på er!

2 kommentarer:

  1. Oj! Läskigt! Kanske bäst att koll upp?
    När får vi se en ny magbild? ��
    Ta hand om dig ❤️

    SvaraRadera
  2. Det kan inte vara gallan då? Oavsett bra om du kollar upp det!
    Kram

    SvaraRadera