Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 30 juni 2015

Sakta men säkert

Imorgon går jag in i vecka 29 och tredje trimestern. 70% avverkade! Tjohooo!
Jag mår bra också. Alldeles förträffligt bra.
Dock får jag väldigt lätt riktigt starka sammandragningar. I helgen höll vi på och fixade mycket här hemma och mot kvällen fick jag nästan så där ont igen så jag fick släppa allt och bara lägga mig på soffan. Jag tar sammandragningarna på större allvar nu sedan bm sa att jag ska åka till sjukhuset om det blir som på jobbresan jag var på. Vila, vila, vila är det bästa. Men det är svårt ibland...

Jag undrar hur jag är skapt för Liten ligger nästan enbart på min vänstra sida i magen. Det ser jättelustigt ut ibland! Snett, liksom.
Och jag gissar att han växer mycket just nu också för det stramar lite extra i magen.
Vad jag längtar! Det ska bli kul att få träffa honom. Det är en ganska aktiv krabat som rör sig mycket och jag funderar mycket på hur det blir när han kommer ut. Vardagslivet. Undrar hur det blir?
Jag längtar lite efter att få tillbaka min kropp också, även om jag mår oförskämt bra. Men jag tycker fortfarande bäst om att få ha min kropp för mig själv även om det så klart är fantastiskt att få ynnesten att vara gravid. Det är ju de facto det jag velat hela tiden så jag gnäller absolut inte!

Jag ska försöka få till en magbild också! Den jag försökt att ladda upp vill liksom inte "fastna". Muchos irriterande!

Kramas i solen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar