Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 2 oktober 2010

Social

Besökare 3000 har varit här! Åååh, vilket magiskt nummer! Eller nåt sånt, men kul är det tycker jag.

Vilken rolig kväll det var igår. Spontan och med trevligt umgänge.
Min man och jag har en viss förkärlek till ett ställe här i Stockholm som heter Riche. Vi träffades mycket där tillsammans med en gemensam kompis innan vi blev ihop. Anledningen till att vi alltid sågs där är nog för att det är otroligt bra blandning på folk och jag känner mig alltid bekväm där. Och så gillar jag deras personliga bartendrar som ger bra service.

Så där satt jag igår och pladdrade med en kompis jag inte sett på länge. Strax innan hon skulle gå så dök min man upp. Någon timme senare dör en före detta arbetskollega och hennes man upp. Härligt att se dem igen! När de gick vidare för en middag på B.A.R. (underbart bra ställe - god mat och trevlig atmosfär) så gick vi vidare till KB. KB är den enda baren som inte spelar musik, har heltäckningsmatta på golvet och en otrolig historia bakom sig. Där kan man också få se och träffa Sveriges duktigaste konstnärer och författare om man gillar att kändisspana, hahahaa! Kan skvallra om att Peter Dahl har raggat på mig där! Min man skrattar gott åt det fortfarande. Ingen av oss var helt nyktra så det var nog inget seriöst raggningsförsök, men roligt var det.

När vi satt där så lockade vi dit ytterligare en kompis jag inte träffat på jättelänge. Hon gick på gatan utanför när hon fick mitt sms så hon kom dit på direkten. Urkul att se henne igen och vi hade en riktigt trevlig kväll.
Vi var hemma vid 23-tiden glada och nöjda.

Det var precis vad jag behövde. En social kväll. Inga tankar på barn, hormoner och behandlingar. Så fantastiskt skönt! Att bara få vara den människa jag är. Det var så länge sedan och det är så lätt att förlora sig själv ibland. Därför är det otroligt viktigt för mig att både jag och maken gör något ihop som inte har något med barn att göra. Något, gärna socialt, där vi kan slappna av tankarna. Det sociala vill jag ha för jag vill inte avskärma mig från världen i vårt fokus att försöka få barn. Det är viktigt att vi inte förlorar våra vänner och vår syn på vad som händer "därute".
Vi får inte tappa bort våra "jag" helt enkelt.

Nu en slapp dag ihop. TV:n står och skvalar.
"Sara Leeeee! Fun part of cooooking!"
Hm, ikväll ska jag göra pizza till middag...

Kramas hela dagen!

2 kommentarer:

  1. Det är en konst att släppa tänkandet på barn.
    Du lyckas med något jag inte kan. Det är mycket beundransvärt. Jag är glad att du hade en sån fin kväll. För du är värd bara fina kvällar!

    Hoppas du har en fin helg och en fin dag med!

    Jag tycker om den livssprudlande person du är.
    Både IRL och här på bloggen. Minns att du är fantastisk i det här!

    ps. Någonstans har jag hört nånting såhär:
    Det är inte händelserna i våra liv som definierar oss, det är hur vi väljer att hantera det.

    Du är imponerande i det hela. :)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Men jösses! Det var något av det finaste någon sagt till mig (en kille sa en gång att min rumpa ser så snygg och fast ut att man nog kan studsa ett kassaskåp på det, det var också fint sagt men på hans egna sätt, hahahaa! Och så var det typ 12 år sedan. Nu kan den där rumpan absolut inte ta emot något kassaskåp! Men nog om det...)!

    Du ska veta att du berikar mitt liv så du är faktiskt väldigt sprudlande själv! En otroligt positiv person som jag önskar att alla fick träffa. Jag tycker allt att du är mäktigt imponerande själv!

    Många många kramar till dig.

    SvaraRadera