Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 18 december 2014

Det går framåt

Åh, jag blir galen på det här med min mailadress!
Jag hade en som var så bra. Jag har den i och för sig fortfarande men jag kan inte logga in på den. Jag trodde mig faktiskt veta lösenordet men jag kommer bara inte in. Det är en hotmailadress och jag har svarat på en massa frågor så att de (msn)  ska kunna hjälpa mig att ställa tillbaka lösenordet, men tydligen så svarar jag inte "rätt" på frågorna så de vägrar att öppna mailkontot åt mig. Suck!
Så förlåt om jag inte svarat på mail… Jag funderar på att öppna en ny mailadress istället men har inte bestämt mig ännu. Vi får se hur jag gör.

Det går bra med pillerknaprandet. Jag är lite fundersam bara. Det är lite rosa slem (ursäkta detaljerna…) som kommer på pappret då och då och jag kan inte minnas att jag varit med om det tidigare. Det kanske är helt ok att det är så? Jag försöker tänka positivt och att det bara är en långsam läkning från hysteroskopin och att det inte har någon som helst betydelse. Men ändå… Ni vet hur man nojjar när det kommer till sånt här. Och analyserar.
Jag ska fråga Fru Gyn imorgon om det tänkte jag.

Idag är jag ledig med en febrig liten Mini. Det betyder inte att det är lugnt direkt… Nej då, det är full fart trots feber.

Kramas där ute!

2 kommentarer:

  1. Det hände mig också för 2 år sedan. Jag svarade inte rätt på frågorna osv. Jag trodde aldrig att jag skulle få tillbaka min hotmailadress. På något sätt fick jag tillbaka min hotmail. Då skapade jag en gmailadress och såg till att lägga in backupmail och telefonnummer så att jag ska slippa bli beroende av att svara på frågor.

    Jag hoppas att du får tillbaka din hotmailadress.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är så galet irriterande! Jag tycker ajälv att jag svarar bra på frågornamen tydligen inte. Blir så himka sur!

    Kramar

    SvaraRadera