Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 5 maj 2015

50

Halva tiden har gått! Helt otroligt...
Och den här veckan har magen exploderat i storlek (lovar att ta en ny bild snart) och gravidkrämporna börjar rada upp sig. Nu ska jag verkligen inte gnälla för mina krämpor är hittills väldigt milda, men ändå. De är värda att notera.

På eftermiddagen kryper magen upp i storlek. Jag tror att det beror på att den jobbar så mycket långsammare än normalt.
Jag har fått otroligt sköra slemhinnor. Varje natt har jag blödit lite näsblod i sömnen. Eftersom jag bara sover på rygg så är det en obehaglig igenmurad känsla i näsan när jag vaknar. Jag måste snyta mig nästan omgående och det är då jag märker att jag haft näsblod under natten.
Jag kan inte heller äta ordentligt. Det blir många mindre mål istället eftersom magen brakar ihop och jag somnar vid skrivbordet om jag äter för stora (normala) portioner.
Brösten...herrejösses, ja! Nu växer de igen och jag har gått upp dryga tre storlekar i bh-storlek. Det är sanslöst och jag har bara tre toppar som jag kan ha. Resten är för små. Istället för att köpa nya redan nu så vill jag investera i lite klänningar så fort det blir lite varmare, så jag biter ihop och har världens tråkigaste klädkonto.
Mitt humör har pendlat en del och tankar på att försöka få fler bebisar har blandats med skilsmässotankar. Jag är kvinnan som gett ordet "instabil" ett ansikte...
Men nu har det lagt sig lite, hehe.

Den 16/9 smäller det! Då får vi träffa honom. Åååh, vad vi längtar!

Kramar

4 kommentarer:

  1. He he he brösten brukar explodera i storlek när det väntas en pojke! �� Tipsar som Lager 157 om du har möjlighet att handla på deras outlet! Har hittat typ alla mina mammaklänningar där, inte för att de säljer mammakläder utan för att de är billiga och rymliga i storlekarna! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset!
      Blir galen på brösten faktiskt. De tar för mycket plats! :-)

      Kram

      Radera
  2. Skilsmässotankar låter ju inte alls roligt, hoppas ni tar er igenom det här med allt i behåll!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Äsch, det är inte så allvarligt som det låter. Jag känner att jag är lite väl dramatisk ibland just nu. Allt måste vara på mitt sätt liksom annats blir det knas i min hjärna, även om mitt sätt är uselt.
      Vi överlever garanterat!

      Kramar

      Radera