Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 3 december 2012

Måndagshumör

Och idag blev det poop-fest efter att krokskräpet äntligen släppt greppet om Minis mage.. Hundra gånger fest. Som om det inte räckte att det är måndag. Blöjlagret tog nästan slut.
Ytterligare ett skäl till att haaaaata majskrokar...

För att släppa det där otrevliga ämnet och övergå till annat magprat; jag känner mig svullen som en babian av de där Primolutpillrena. Ska bli så där lagom kul att gå runt i baddräkt på spa:t jag ska till på fredag. Heffaklumpen.
Men det blir nog bra. Om inte annat så ska jag njuta lite extra av det där dyra vinet jag ska unna mig efteråt tillsammans med en annan mamma som också behöver lite ompyssling.
Najs.

Kram

2 kommentarer:

  1. Oh....det är så spännande med insättning!! Hoppas verkligen att Mini blir storasyster, din positiva inställning kommer göra susen. Ang. det du skrev med grönmögelost var lite lustigt. Vi har precis plussat igen trots alla odds vi har emot oss, häromdagen var jag så nära att göra middag med sådan sås.....tokglömde att jag inte bör äta det. Det är underligt att man glömmer bort så fort fast det bara var 5 månader sen jag var gravid. Har svårt att tro det är sant....ska nog göra nytt test imorgon bitti igen. Kram

    SvaraRadera
  2. Men GRATTIS till plusset!!! Vad roligt!
    Ska bli kul att få följa. :o)

    Tack och kramar!!

    SvaraRadera