Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 6 juni 2012

Magen

Kikade just på mina gamla "Gravidbilder" här på bloggen. Herrejösses, vilken liten mage!!
HAHAHAHAAA!
Jag som var såååå irriterad på att folk sa att jag inte hade någon mage att tala om när jag var gravid. Hur tänkte jag?! Kära läsare, varför sa ni inte åt mig på skarpen? Heheheee... Lätt att skylla på er liksom....

Undrar hur stor den blir nästa gång?

Kram

6 kommentarer:

  1. Man har faktiskt rätt att ha sin kropp helt i fred från folks hopplösa kommentarer, oavsett om kommentaren är sakligt korrekt eller inte. Folk ska inte bedöma ens utseende när man är gravid mer än de ska bedöma ens mages storlek när man inte är gravid.

    Fast om vi nu ska titta till den konkreta sakfrågan så ser jag väsentligt mer gravid ut i vecka 15 än du gjorde i vecka 30. ;) Och får det omvända problemet. "Ja, det är bara en. Ja, det är korrekt daterat. Och ja, jag vet, jag har storlek 65H i BH och det ser inte klokt ut."

    SvaraRadera
  2. Du har så otroligt rätt! Jag håller med dig till 100%.
    Och faktum är att det borde vara liiite lättare med liten mage än med en stor.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Fast kommentarer om liten mage gör ju ont åt andra hållet, eftersom det blir ett slags ifrågasättande av hur gravid man är när man inget hellre vill än att vara supergravid. Så jag förstår verkligen att du blev provocerad.

      Kram!

      Radera
  3. Oj, vad konstigt det ser ut när min blogg ligger under gravida här till höger...

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag kollade på bilder på min mage nu med 3an i v.40, herre min skapare vad stor den var!! Men ur kom det 2 fina barn(din Mini och min Mini) och vem 17 bryr sig om hur magen såg ut då? ;-) Dessutom misstänker jag att min kängrupåse är mkt större än din ;-P

    Kramar KarroBarro

    SvaraRadera
  5. Du hade ju en alldeles perfekt mage för dig och Mini, vad skulle vi då anmärka på? :-)

    Kram på dig!

    SvaraRadera