Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 3 augusti 2012

Vardagstjafs

Ibland är det svårt. Trots att vi uppnått vår dröm så blir det visst knas ibland.
Som när vi har längtat otroligt efter barn och tänkt lika med allt, och så får vi äntligen ett barn och helt plötsligt en dag så tyckte vi plötsligt helt olika angående en liten vardagsdetalj kring Mini. Det blev fel och konstigt. Jag är inte van vid sånt och ledsenheten höll i sig i två dagar.

Vår barnkamp har svetsat samman mig och Fina M så pass mycket att när det nu blivit som vi ville så blir jag så upprörd när vi blir oense och sura på varandra. Det känns helt fel och tänk att det är vår dröm som besannats som gör att det blir så!
Det känns knepigt även om det inte är någon stor grej alls egentligen. Jag vill bara inte att det ska bli så. Lyckliga familjen-temat är liksom roligare.
Men, jo, jag förstår så klart att det inte alltid kan vara lattjo och kul med små barn och att man så klart får vara oense och lite griniga på varandra i ett förhållande. Självklart! Det är väl bara det att det är lite ovant det där med onödigt tjafs liksom. Livet är ju större än så och det har vi mer än väl fått erfara under många år. Därför stör det mig väl lite extra gissar jag. Tjafs, alltså.
Men det gick snabbt över och allt är normalt igen!
Jag ville väl bara säga att vi äntligen är en "normal" familj, hihi. Att vår barndröm förmodligen innehöll även lite vardagstjafs helt enkelt. Vi glömde bara bort det när vackraste Mini kom till världen. Hon levde upp till alla drömmar och mer än så, så vardgatjafset i vår dröm glömdes förmodligen bort. Så var det.

Och ingen mens ännu... Kanske är den på gång? Kanske var det lite PMS som spädde på tjafset?
Hoppas det!

KRAM i solen

3 kommentarer:

  1. Känner igen tjafset... Dock av lite mer trist karaktär i mitt fall. Tänk vad fantastiska dom är våra små minisar! Lram

    SvaraRadera
  2. Har läst att det är det vanligaste ett par med barn tjafsar/grälar om - barnuppfostran och saker angående barnen. Tyvärr, men kanske en tröst, att det är så vanligt att det t.o.m skrivs i branschens skrifter om det :)
    Inget allvarligt alltså, men att det är det som är det som skapar mest tjafs i vardagen efter att man fått barn :)

    SvaraRadera