Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 30 juli 2014

Lite kvällstankar bara

Alltså, det här med "trotsålder", det är ju faktiskt sååå kul!
Ordet "trots" låter lite nedlåtande i mina öron men jag har full förståelse för själva uttrycket (eller vad man nu ska kalla det). Det ÄR de facto en massa "nej" och "jag kan" och allt sånt trotsigt, men jag ler varje gång jag hör det. Det är sant. Min fina lilla tjej hittar sig själv och utvecklas. Det är helt galet kul att se och höra!
Självklart kan jag bli trött när hon inte vill NÅGONTING men vaddå, hon är en person och det är det jag och Fina M har fått kämpa något helt otroligt för att nå. Att få ha en liten "illbatting" i vår familj. En liten egen vilja med charm och personlighet. Fasen vilken tur vi har haft!
Och jag måste erkänna att trotset får mig att stanna upp ibland och sakta ner i vardagsstressen som ibland uppkommer utan att jag tänker på det. Så kanske, kanske är det så att jag lär mig minst lika mycket som Mini.
Åh, jag önskar att jag hade typ tio ungar! Massor med jobb säkert, men det måste vara så berikande också. Tror jag.

Kram

1 kommentar:

  1. Jag gillar inte ordet trots, eller just ordet har jag inget emot, men just att en del suckar å säger "åh denna trots" å lixom klappar ungen på huvudet typ..
    Trots är utvecklingsperioder som är väldigt jobbiga för barnet, de utvecklas och allt är kaos för dem. Då behöver de extra kärlek, å extra trygghet.
    Äh, jag vet inte. Men just själva "hen är bara i en trotsperiod just nu" gillar jag inte riktigt.
    Haha hoppas du förstod vad jag mena?
    Och jag håller med dig, jag skulle oxå vilja ha 10 ungar. Med trots :) /Jess

    SvaraRadera