Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 18 juli 2014

Ruvardag 5

Idag har jag i stort sett inte känt någonting alls.
Jag skriver "i stort sett" för jag vet inte vad jag ska tro. Eller törs tro. För jag vill verkligen inte ha för stora förhoppningar kring det här nu när jag är så otroligt inställd på att det är sista försöket. Jag har funnit en slags ro i det beslutet och jag vill inte att den känslan ska förstöras.
Men...jag blev galet trött vid 13-tiden så jag somnade och sov i två timmar. Det har jag aldrig gjort vid tidigare försök. Visst har jag varit trött men inte så att ögonen bokstavligen går i kors.
Och jag tycker mig känna ett litet, litet ilande eller ett slags molande, i ljumskarna eller i nedermagen (det varierar lite). Men det kan mycket väl vara ren inbillning eller all medicinering som påverkar det hela, så än så länge går jag på att det är så.
Och kanske, kanske så är jag faktiskt lite öm i brösten nu så här på kvällskvisten. Kanske. Men det ska nog lite mer till innan jag törs tro på att brösten har börjat förändras.

Nu ska jag beställa teststickor från Testlagret. Vi testar nog den 26/7. Och den här gången blir det absolut inga tjuvtester om jag inte känner mig väldigt säker på att jag är gravid.

Sommarkramar

2 kommentarer: