Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 15 juli 2014

Ruvardag 2

Det går troll i den här resan.
Igår kväll kom jag på att det nog inte blev assisted hatching som jag bad om. Minns inte att jag såg det på skärmen när de visade embryona och det står inte heller på pappret med info. Och inte på fakturan. Det känns som om det glömdes bort (alltså inget medvetet av AVA).
Ja, ja, jag fick ju klister i alla fall.

Igår kväll beställde jag även shuttle bus hämtning för idag, i hotellreceptionen. Tror ni att bussen kom imorse? Nä. Det hade glömts bort hos bussbolaget.
Hotellet bjöd på taxi, dock.

Och det är en körfestival i stan. En tonårskör bodde på mitt våningsplan och ungdomarna (ja, jag vet, jag låter som en tant!) kunde så klart inte hålla sig på sina rum utan hade öppna dörrar till alla rum, hängde i korridoren och tjoade och busade halva natten.
Till slut ringde jag till receptionen och gnällde lite. Det dröjde inte länge förrän en snygg (förlåt, Fina M) säkerhetskille knackade på min dörr och erbjöd mig ett nytt rum. Jag hamnade i en svit och när jag väl installerat mig där knackade det på dörren igen. En stilig hotellanställd bjöd på ett stort fruktfat som plåster på såren.
Jag sov som en drottning!

För en timme sedan tog jag alla piller jag ska ta, däribland Utrogesten. Nu snurrar det så mycket i huvudet att jag känner mig berusad... Tur att jag sitter vid gaten och har passerat säkerhetskontrollen på flygplatsen. Det hade nog undrat lite om det sett mig så här. Jag hade t.ex. inte kört bil i det här snurriga tillståndet.
Men det går över på någon timme i alla fall.

I övrigt känns det ingenting någonstans ännu. 

Kram

3 kommentarer:

  1. Så otroligt spännande! Lycka till!!

    Kram
    JVJK

    SvaraRadera
  2. Hoppas det har strulat tillräckligt nu och ruvningen går bra iaf.

    SvaraRadera