Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 31 mars 2014

Räknenojja

Alltså... Vid tidigare insättningar så har ju testdagen varit 14 dagar efter insättning, men då har vi testat på dag 11 eller 12 och fått plus några gånger (3 ggr). Med 2-3-dagars odlingar.
Nu är det 5-dagars. Borde jag inte kunna testa ungefär 2 dagar tidigare då? Säg vid dag 10, och få chans att se ett plus redan då? Eller tänker jag fel nu?

Kram

7 kommentarer:

  1. Jag är dålig på matte men jag vet att jag testade plus på dag 10 med en blastocyst iallafall. :-)

    Lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Jag testade plus på dag 5 med ett 6-dagars, då fick man verkligen använda förstoringsglas, men strecket fanns där redan då. Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Äggplocksdagen+14 motsvarar ungefär dagen man borde fått mens. Om man inte får plus då är chanserna väldigt låga att det blir något, så det är ett väldigt säkert resultat du får på ruvardag 10.

    Chans att se ett plus har du redan nu. Embryot börjar fästa i slemhinnan och producera hcg runt dag 5-6, dvs samma dag eller dagen efter ET med 5-dagars, Men ett negativt test säger däremot ingenting. Med S testade jag svagt positivt på ruvardag 6 och då var det ett tvådagarsembryo, men det var å andra sidan extremt tidigt och jag hade nog inte trott på det om det inte vore för att den kraftigt ökade överstimuleringen gjorde graviditetstest onödiga. :)

    Tummarna håller jag så klart stenhårt!

    SvaraRadera
  4. Jag testade negativt 2 dagar innan testdag och sen på testdagen fick jag ett positivt blodprov svar! Kommer aldrig våga testa för tidigt igen!

    SvaraRadera
  5. Tack snälla för era kommentarer!
    Jag har en hög med tester från Testlagret som jag funderar på att börja med. Tänkte testa varje dag och se om stickan slår om. Jag hoppas i alla fall att den gör det...
    Får se hur jag gör. Om jag törs. :-)

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag Testade positivt 6 dagar efter insättning av 5 dagars, men dag 7 var det mer synligt för allas ögon. V9 nu :)

    SvaraRadera