Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 7 maj 2012

Bestämt

Det blir nog bara ett embryo för insättning trots allt. Efter era kommentarer och övervägande här hemma så gör vi nog så. Vi har fem i frysen så två borde väl klara en upptining och insättning i alla fall. Det blir två resor totalt om det inte fungerar på första frysförsöket.
Nu blev jag nervös. För första gången. Åh, jag inser hur gärna jag vill att det lyckas! Huga. Men jag lovar att inte bli desperat och bara fokusera på syskon. Blir det så blir det. Mini betyder allt i första hand. Ett syskon får dela den platsen först när han eller hon är här.
Mini, älskade unge. Vad glad jag är att vi inte gav upp. Betalningen överträffade våra förväntningar. Hon är helt enkelt bäst, hahahaa!

Idag har hon krånglat lite med maten. Det verkar som om hon inte förstår att hon får plats med mer mat i magen numer jämfört med för en månad sen. Resultatet blir att hon vill äta oftare eftersom hon är större och då blir hungrigare fortare.
Det innebär att vi ger mjölkersättning lite oftare nu. Mitt enda "mjölkbröst" hinner inte med i produktionen riktigt nämligen. Men det gör inte mig något. Då vänjer hon sig mer och mer vid flaska och det kanske blir lättare att bli amningsfri inför syskonförsöket. Om jag nu ska tänka positivt, hihi!

Jag tackar örresten för utmaningarna jag har fått! Ska försöka att hinna svara på dem i nästa inlägg som kommer imorgon.
Tills dess: njut i vårkvällen!

Kram

3 kommentarer:

  1. Stort, stort lycka till inför syskonförsöket! Tycker det låter som ett klokt val att återföra bara ett och istället få fler försök!

    Jag vet inte om vi har haft en otrolig tur men vi har gjort fyra FET och alla fyra gångerna har embryona klarat upptiningen i perfekt skick. Så nog borde fler än två av fem klara sig - om ni har ork och råd och lust att vilja göra fler än två försök alltså.

    Ser fram emot att följa er resa hur som helst, håller tummarna redan! Jag har själv en son via ÄD och väntar nu syskon i höst (det gick på femte försöket - först tre FET från samma batch som sonen, sen ett färskförsök med ny donator och till sist ett plus vid nästa FET.)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Spännande att få följa er på denna resa oxå!

    Tror det är rätt beslut. Fatta hur lite ork man har med en bebis och ett storasyskon. Och att då ha tvillingar kan inte vara nån lek... Ni ska ju hinna med hela familjen och njuta av varandra oxå :)

    Ha det gott i vårsolen. Vi har äntligen fått lite vår öser här i norr!

    SvaraRadera
  3. Vårväder skulle det ju stå. Jäkla rättstavare(?) på ifånen ;)

    SvaraRadera