Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 13 maj 2012

Likhet

Mini fyllde 16 veckor i fredags. Och jag gjorde något som jag själv aldrig gillat... Jag lade ut en bild på henne på Facebook.
Jag lovar, det var inte för att skryta över att jag fått barn! Det var mest för att många av mina långväga vänner vill se bild på henne medan jag inte vill lägga upp bilder på henne av rena integritetsskäl. Men nu blev det så.
Då fick jag en kommentar av en gammal vän till familjen. Hon menade att Mini är lik min mamma. Hon har sagt det förut och flera andra tycker att Mini påminner om mig.
Själv tycker jag att hon är väldigt, väldigt lik Fina M, men om jag anstränger mig lite och kisar med ögonen så, jo, visst, hon KAN nog vara liiiite lik mig faktiskt. Om inte annat så har hon en massa later för sig som jag också hade som barn Och så vickar hon på tårna i tid och otid, precis som jag.

Där ser ni. Gener är inte alltid allt här i världen. Likhet sitter ofta i betraktarens ögon. Och det är det som räknas.
Mini är lik mig. Massor. Sa jag att hon är vacker? Hihi!

KRAM

3 kommentarer:

  1. Åh jag som blev så glad över bilden... Hon är ju sötast i världen!!

    jagvilljagkan

    SvaraRadera
  2. Jag tänkte också när jag såg bilden på henne på facebook att hon är lik dig :-).

    SvaraRadera
  3. Men visst har jag berättat om min halvlillebror som är inseminationsbarn eftersom min pappa är steril efter cancer på 80-talet? ALLA säger iaf att han är så sjukt lik pappa och sitter jag barnvakt är han lik mig också =) Vi delar inte en gen men det verkar inte spela någon roll =) Och jag tycker han blir mer lik pappa ju äldre han blir =)

    SvaraRadera