Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 16 april 2015

Fisk och blöja

Igår kände jag nog Liten där inne! Som en fisk som strök förbi. Kul!
Jag tror att jag kände något redan i vecka 14 faktiskt. Då satt jag ner i bilen och jeansen tryckte lite för hårt mot nedermagen. Då fladdrade det till. Men det var så litet och så kort så jag ville känna något igen för att avgöra på "riktigt". Idag kändes det lite mer ordentligt. Förmodligen för att Liten är större nu, så klart!

Idag har vi även pratat lite med Minis dagispersonal. Vi har ett litet dilemma nämligen. Mini har slutat med blöja sedan lång tid tillbaka och sover utan hela nätterna. Men på dagis propsar de på att hon ska ha blöja vid vilan. Grejen är att Mini knappt sover dagtid heller. Hon tycker bara att det är kul med blöja för då kan man kissa var man vill... Så vi vill gärna att det slutas med det även på dagis men det verkar som om personalen inte tycker att det är en bra idé. Nu förstår jag så klart att miljön på dagis är en helt annan än hemma så det kanske är nödvändigt med blöja där. Men det känns ju väldigt onödigt när vi inte haft blöja hemma på evigheter och Mini tycker att det är en kul och bekväm grej. Men vi får se hur det blir. Är det så att Mini blir ledsen så får hon så klart ha blöja. Jag tänker att hon lär inte ha det när hon är 14 ändå, hahahaa! Då är det andra saker som diskuteras. 
Garanterat.

Kramas där ute!

3 kommentarer:

  1. Men vad konstigt! Förskolan borde väl uppmuntra till att hon inte använder blöja? Det är ju ett steg i utvecklingen. Även under sovstunden tycker jag hon borde gå vara utan. Jag hade blivit skitsur om de sa till oss att M skulle ha blöja på sig när hon inte behöver.

    SvaraRadera
  2. Ja, det känns lite märkligt måste jag säga. De resonerar lite underligt men nu har vi nog enats om en fungerande lösning.
    Hoppas att det går bra!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Milla.
    Men hoppas att lösningen fungerar bra för er alla :-)

    SvaraRadera