Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 7 april 2015

40%

Idag har jag avverkat 40% av graviditeten. Det känns verkligen helmärkligt! Att det ska bli en stor mage och sen en bebis av det här känns overkligt. 
Just nu är magen lite större på kvällen. Kanske att det annars är en liten bula men det är tyvärr mest bara fett, hahaha!
Jag ska se till att ta en bild så att ni får se och avgöra själva.

I övrigt är allt som vanligt förutom en hals som krånglar. Det känns som en mild form av halsfluss, vilket jag inte tror att det är, som hållit på till och från i tre veckor nu. Himlans irriterande! Jag ska nog ta mig till en läkare någon dag...

Ja, det är vardag med andra ord. Jag vill boa i hemmet men lyckas inte få till tid när jag vill. Men det löser sig nog. Mini kommer säkert att hjälpa till allt hon orkar när vi berättat för henne. Det ser jag fram emot!

Kram på er

4 kommentarer:

  1. Tiden går så snabbt! Krya på dig, tröttsamt med dessa långdragna sjukdomar.
    Själv har jag fått ett positivt graviditetstest precis efter en hel del kämpande (igen). Läskigt och spännande! //Cookie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men jösses, vad roligt!!! Grattis!!
      Stort grattis!
      Jag håller tummarna så klart.
      Många kramar

      Radera
  2. Lättad av en uppdatering från dig men trisst att ha ont i halsen men kanske hellre det än som vi tidigare veckor som haft en del magsjuka!
    Visst går tiden fort jag är nu i v 24 med mina små ED underverk!Ganska tungt redan och vi helrenoverat vardagsrum och hall dessa närmsta två veckorna innan jag börjar gå ner för räkning!Sköt om dig du hinner säkert boa in dig än jag ligger ju lite före dig...Mini kommer bli så stolt storasyster är jag säker på.När var ditt RUL?

    SvaraRadera
  3. Ja, jag är glad att det inte är magsjuka! Det måste kännas hemskt om man dessutom är gravid. Hu!
    Redan vecka 24 för dig?! Vad fort tiden går! Även om jag tycker att det går långsamt för min del, hahaha! Men då hinner jag nog boa lite i alla fall. Tack för peppen! :-)
    Har RUL den 24/4 om jag minns rätt...

    Kramar!

    SvaraRadera