Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 25 april 2015

Medel mot koppor

Nu är det min tur att vara sjuk. Hostar som en tok och är febrig till och från. Det har varit tungt att vabba samtidigt. Jag menar, en 3-åring som är sjuk är inte direkt nedslagen och lugn... Samtidigt har jag bara velat sova. Men se, det går ju bara inte, hahahaa! Fullt fart har det varit.
Jag vill tacka för era anti-klitips! Första kvällen efter mitt inlägg så tänkte vi använda potatismjöl. Fina M grävde igenom halva huset utan att finna något, så den tanken gick om intet och det blev ytterligare en natt med kliande. Stackars liten!
Dagen efter åkte vi till apoteket och köpte Poxclin. Jag kom på att Mini nog helst ville sätta på antiklimedel själv och potatismjöl hade nog utmanat min städnerv lite väl mycket. Så för att undvika både sammandrabbningar och städning så blev det Poxclin. Lycka!
Mini tyckte att det var en kul aktivitet att trycka fram moussen (som medlet är) och smeta ner sin kropp (och även min...) med det. Och kliandet slutade! Sååå skönt. På kvällen hade jag flaskan på nattduksbordet och om Mini kliade lite i sömnen så tog jag lite och smorde på stället hon kliade på, så sov hon genast vidare. Prisad vare Poxclin! Vi fick sova i lugn och ro alla tre.

Idag har hon inga nya prickar och inga blåsor så jag hoppas att hon kan gå till dagis på måndag. Hon saknar sina vänner lite, säger hon. Men hon älskar mig ändå, tillägger hon sen. Fina unge!

Nu ska jag krypa ner i sängen och vila lite. Magen har blivit ganska stor nu! Lägger upp en ny bild i veckan.

Kramas där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar