Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 9 maj 2011

I största allmänhet

Nu är det andra blodprovet äntligen lämnat och det är bara för mig att hålla mig till på torsdag för ett provsvar. Det ska jag nog kunna stå ut med... Tror jag.

Under några dagar har jag skrivit att jag inte känner så många symptom förutom att jag varit trött. Men jag har faktiskt glömt att jag har ont i brösten. Jag kan inte ha mina vanliga bh:ar utan går med sport-bh hela tiden nu. Rör jag brösten gör det ont!
Och igår bölade jag när Hanna Ljunberg berättade om sin karriär som fotbollsspelerska på "Mästarnas mästare", hahahaaa! Men vaddå'ra? Hon var en av de största spelarna någonsin... Hihihii!

Idag känner jag mig lite nere och jag vet inte varför. Jag börjar få ganska mycket att göra på jobbet igen men jag är inte helt nöjd med vad det är jag ska göra. Därför blir det extra tungt att ta tag i allt.
Som jag skrev för ca två veckor sedan så hade jag bestämt mig för att bli egen. Min arbetsgivare vill gärna jobba med mig men vill ändå ha mig som anställd. Knepigt. Jag lovade att fundera lite till och kanske har min chef en poäng. Han vet ju inte att jag är gravid men när jag tänker på det så kanske jag ska fortsätta att vara anställd under graviditeten och sen köra eget när det är dags att jobba igen. Jag måste trots allt tänka på tryggheten av inkomst just nu. Speciellt om vi vill göra mer saker med huset. Trist, men ett faktum. Och jag har trots allt ett urkul jobb och sååå trevliga kollegor! Men tankarna har snurrat lite så klart. Var tvungen att vädra dem lite här bara.

Jag ser också att det är hela 32 personer som röstat än så länge. Vad kul!
Just nu leder alternativ två över alternativ ett. En drös med hjärtan ligger på noll.
Glöm inte att slänga in en kommentar om vad ni röstat på om ni vill vara med i utlottningen av trisslotten.

Kram i solen!

6 kommentarer:

  1. Hoppas det löser sig med alla jobbplaner.
    Du verkar ha full koll iallafall, och jag tror du gör rätt i att stanna som anställd ett tag.

    Ha en trevlig dag.
    Kram/
    Luiza

    SvaraRadera
  2. Och ännu en ny följare har lagt till sig :) Klart du inte ska säga upp dig NU, tokstolle! Börja planera ditt eget när du är mammaledig :) Kram

    SvaraRadera
  3. Säg inte upp dig. Det är en stor trygghet att vara anställd när man är föräldraledig.

    Jag röstade på tvillingar.

    SvaraRadera
  4. Hihii, tack för era råd!
    För att inte framstå som helt galen kanske jag ska tillägga att jag redan har eget vid sidan av mitt heltidsjobb. Tanken är att jag skulle fortsätta med det jag gör men via mitt eget företag istället. Men jag gör så efter ledigheten istället. :o) Orkar inte krångla nu heller!

    Kram!

    SvaraRadera
  5. Hmmm... jag säger som ovanstående och skulle nog behålla jobbet i daxläget. Då har du ju en stabil ekonomisk grund för SGI osv utan att behöva bråka med försäkringskassa osv om ersättning som företagare. Inbillar mig iaf att det är jobbigare :D

    Ta hand om dig nu, med sportBH och allt!
    kramar

    SvaraRadera