Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 9 maj 2011

Italienskt

Men vad ÄR det med italienska bufféer?!
Träff med jobbet på kontoret och vi får italiensk mat. Jag är galen i sån plockmat men om man nu ska följa Livsmedelverkets alla rekommendationer så var det bara spenaten och brödskivorna jag kunde äta. Och tomaten. Hade jag gjort det så hade ALLA förstått på en gång och det ville jag inte. Det räckte liksom med att alla kommenterade att jag hade bilen och inte drack vin. Allvarligt?! Jag dricker faktiskt inte vin en måndag. Aldrig. För jag blir så jäkla slut dagen efter på bara ett glas. Så varför ska folk tjata om sånt?
Ja, ja, hur som helst så tryckte jag i mig två skivor salami och två prosciutto samt en pytte, pyttebit taleggio. Risken att de innehåller dessa bakterier som Livsmedelverket varnar för är minimal. Men händer något kan ni bara gissa om jag kommer att må pyton...

Och jag ska ha en buffée någon gång så ska den ha annat än mat som bara funkar för ickegravida. Så det så.

En kille jag satt brevid berättade att han var i Riga över påskhelgen. Gulp! Tänk om man sprungit på varandra. På kliniken! För tänk om han var där i samma ärende som vi? Det får jag nog aldrig veta. Men lite komiskt är det så här i efterhand i alla fall.

Kramas där ute!

2 kommentarer:

  1. Det är ingen fara - bebisen lever fortfarande på sin gulesäck så du behöver inte oroa dig för att du åt från den förbjudna listan

    SvaraRadera
  2. Jo, det tror jag med. :o) Men det finns ingen forskning på detta som visar att det är så. Det är enbart teorier för ingen gravid kvinna vill ju bli forskad på och höra till den gruppen som ska riskera sin graviditet genom att förtära dålig mat eller alkohol för att vetenskapen ska bevisa teorin.
    Så därför vill jag inte räkna med teorin om gulesäcken utan försöker istället att tänka på vad jag stoppar i mig. Och så kan en del bakterier finnas i kroppen i månader och då räcker inte ens teorin.
    Så jag kör på min sannolikhetslära istället, hihihi!

    Kram

    SvaraRadera