Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 21 maj 2011

Symptomuppdatering

Måste snabbt uppdatera min symptomstatus eftersom jag inte gjort det ordentligt nu på ett tag. Bloggen är trots allt min dagbok också.

Så, symptom. Jag har fortfarande lite "mensvärk", d.v.s. växtvärk i nedermagen. Det känns bra eftersom jag vet vad det är.
Magen är inte lika trög som tidigare, däremot är den känsligare för vad jag äter. Men jag vill äta varierat och mycket grönt så jag fortsätter med det. Om jag äter för mycket blir det revolt på en gång. Lite och ofta funkar verkligen bäst.

Jag är också galet blödig och sårbar. Extremt. Så på måndag ska jag boka om en del tyngre möten på jobbet. Måste lära mig att bli lite mer kontrollerad innan dem helt enkelt, hahahaa!

Oj, jag är sen! Vad f-n är det med mig och klockslaget 18!?!?!
Bloggmiddag i stan!

Återkommer

Kram

2 kommentarer:

  1. Jaha, då får man ta på sig bomullsvantarna innan man skriver kommentarer här då ;0) Nu, gumman, NU börjar jag verkligen tro att det kommer att gå vägen! Lyckliga kramar :0)

    SvaraRadera
  2. Hahahaaa! Tack för omtanken! :o)
    Läskigt... Jag faktiskt livrädd. Jag kommer nog inte att slappna av förrän bra mycket längre fram i tiden. Gör mig inte mindre blödig heller, hahahaa!

    Kraaaaaam!

    SvaraRadera