Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 14 maj 2011

Yrsel och illamående

Jäklar i min låda, idag har jag känt av en del.
Fina M fixade i trädgården och jag höll på att rengöra inomhus när jag blev galet illamående. Fick luta mig mot diskbänken och vila lite. Efter en stund insåg jag att jag kanske behövde äta något. Det blev jordgubbar med mjölk. Galet somrigt och gott!

Efter gubbarna var det dags att åka till K-rauta och införskaffa lite toppdressing till gräsmattan och gräsfrö. Nu ska vi se till att få en tjock och fin gräsmatta (eftersom jag lyckats förstöra den förra året, erhm...).
Massor av folk och...jag mådde illa igen. Så pass att jag var tvungen att luta mig mot en hylla och bara vila lite. Naturligtvis dyker en barndomskompis upp och säger hej. En tjej jag inte sett på 15 år. Typ. Frågan "Hej, hur mår du?" fick en lite lustig innebörd. Grön i ansiktet var jag tvungen att erkänna att "just nu mår jag lite illa". Hon trodde så klart att jag var sjuk så hon backade, hahahahaaa! Det blev ett kort samtal och så vidare i sakta mak mot gräsfröna.
Fina M dundrade iväg för att hämta något och jag blev alldeles yr. Det höll i sig ett bra tag men släppte när vi satte oss i bilen efter inköpen.
Väl hemma igen så lämnade jag Fina M med hela trädgårdskalaset och åkte för att handla lite mat. Hela mathandlandet blev en enda snurrig vandring i butiken. Jag var så yr att jag glömde vart jag var på väg när jag skulle hämta något. Helsnurrigt! Det tog en stund att handla med andra ord... Men det släppte vid kassan igen och nu har jag inte känt av någon mer yrsel. Inte så mycket i alla fall. Lite vid grillen bara (grillade till middag).

Jag har också känt av en del i nedermagen. Det spänner lite mer än vanligt men inte så att jag känner mig orolig på något sätt. Det känns som lite växtvärk, men väldigt lite. Det känns bra i alla fall.
Idag blev rösten så där svag och ansträngd igen också. Det är sååå jobbigt. Jag orkar liksom inte få ut mer ur rösten. Det är verkligen irriterande. Jag måste googla lite kring det där. Jag kanske är sjuk? Men det tror jag inte.

Nu ska jag vila lite. Jag är alltid lite småtrött så här dags om jag inte fått sova eller vila en timme vid 17-tiden. På vardagarna efter jobbet brukar jag alltid slumra lite på soffan någon timme nämligen. Jag är inte lika trött som förut men tröttheten finns där med andra ord så lite vila då och då behöver jag helt enkelt.

Kvällskramar till alla därute

5 kommentarer:

  1. Jag tycker jätte,jättesynd om dig att du mår dåligt.... Men samtidigt blir jag glad! Missförstå mig rätt nu gumman :) Kram

    SvaraRadera
  2. :o) Tack, det gör jag självklart! Jag tycker att det är helt ok faktiskt. Lite jobbigt just när det kommer bara. Jag tror att jag fick kräkfobi när jag hade vinterkräksjukan i julas. Så fort jag mår illa börjar jag tänka på de dagarna och får nästan panik... Sånt är livet! ;o)

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Jag tycker du är cool Wilda! Verkligen. Du har kämpat dig blodig för att bli gravid och ändå förgyller du inte graviditeten utan tar den för vad den är - ganska småjobbig emellanåt. Löööv ya for that! Du är så underbart jordnära :) Kram

    SvaraRadera
  4. Jobbigt att må illa och vara yr, även om du vet att orsaken till det är bra och självvald :):) Hoppas i alla fall att du mår bättre snart och att du slipper återuppleva vinterkräksjukan!!

    Kram!!

    SvaraRadera
  5. Åååh, tusen tack, Smulan! En gör så gott en kan... ;o) helst av allt vill jag bara att allt ska gå bra. Så egentligen är jag apnervös, hahahaa!

    Ja, Charlotte, precis så försöker jag tänka. Självvalt efter kämpande så det här ska jag nog också klara. Hoppas jag. :o)

    Kraaaaam!!

    SvaraRadera