Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 18 maj 2011

Kallt

Och fryser konstant gör jag, kom jag på. Det började igår kväll. Sitter hemma och jobbar och jag har infört modet "lager-på-lager" igen. Tröjor och koftor i pluralis. Och strumpor och sen fårskinnstofflor ovanpå det. Det måste vara symptom eller så är jag riktigt sjuk.
Snart ska jag gå och träffa den där terapeuten för första gången. Det känns så där kul faktiskt. Jag har ingen lust alls nu när jag mår illa och fryser. Men det är väl bara att bita ihop och gå dit. Jag har faktiskt själv kontaktat dem så det vore riktigt dumt att inte göra något alls nu.
Får se hur roligt det blir...

Kram

3 kommentarer:

  1. Det är inte alls omöjligt att det är ett symtom. Jag frös som bara den i början, medans syrran svettades som ett jihu sina första grav-veckor. Så då är det rätt skönt att frysa och klä på sig än få byta tröja tre gånger om dan :)

    Lycka till hos terapeuten!

    SvaraRadera
  2. Jaha, då börjar mamma-smulan nu då - äter du ordentligt? Sover du? haha ;0) Kram

    SvaraRadera
  3. Tack, Lina! Skönt att höra att fler har eller har haft samma problem. :o) Nu känner jag mig normal igen. ;o)

    Heja, Smulan! Jo, jag äter ordentligt men det blir många gånger. Fler än sex gånger numer eftersom jag mår illa om jag äter för mycket... Har nu köpt valnötter att ha i handväskan när det känns som att illamåendet är på gång.
    Och sover gör jag så fort jag får en chans!

    Kram till er!

    SvaraRadera