Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 21 mars 2010

Stiltje

Det är så lugnt i livet just nu.
Fortfarande så är det otroligt mycket att göra på jobbet men det börjar bli lite mer strukturerat och allt går i tidsföljd. Det gör att det känns lite lugnare.

På vänfronten är det också lugnt och trivsamt. Mina vänner är bra. Jag njuter av deras sällskap. Väldigt trevligt måste jag säga.

Min familj är bra och jag är så glad för allas skull. De lever och har hälsan och verkar må bra.

Min man är fantastisk som vanligt och jag älskar honom mer för varje dag som går. Det är en fantastisk känsla.

Så allt är lugnt och skönt och stillsamt. Det känns lite som lugnet innan stormen men med en behaglig känsla. Inga orosmoln utan ren stiltje. Väldigt, väldigt skönt.

Jag ser fram emot ÄD. För den SKA bara gå vägen. Det känns spännande. Tänk vad vi får vara med om. Vilken grej! Och jag tänker fortsätta att vädra alla min tankar som kommer upp under resans gång. För jag tror inte att jag är ensam om att tänka lite konstiga tankar kring allt det här. Alla som genomgår en ÄD måste ha tankar som snurrar åt alla möjliga håll. Därför vill jag dela med mig av mina så får alla se att det är helt ok att ha "konstiga" tankegångar också. För det får man garanterat i den här processen, hahahaa!

En tanke som slog mig är att när jag får ett ägg av någon annan så är det en annan kvinnas gener jag får att bära på. Tillsammans med min mans gener. Men barnet jag bär på kommer att ha mitt blod i sina ådror. Det innehåller mina gener. Vilken fördel barnet har som får tillgång till tre "världar" i sin utveckling. Härlig tanke. Me like.

Glöm inte att kramas i vårsolen. Det är vackert!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar