Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 30 mars 2013

Påskens innebörd

Påsken. En alldeles speciell högtid för mig.
Visst, Jesus i all ära, men för mig betyder det främst liv. Minis liv. För det var på påskafton för två år sedan som vi fick två embryon insatta och ett av dem blev Mini. Ägg. Ägg. Ägg. Det viktigaste som finns. Och nu är det Mini som är det viktigaste som finns.
Det firar vi med att hon är jättesjuk. 40-41 graders feber och idag har hon sovit 4 timmar i sträck (ok, en liiiten drickpaus i mitten).
Nu går hon på Ipren och Alvedon och är lite mer normal igen, men vi är låsta inomhus. Och hon vill sitta ihop med mig. Bokstavligen. De fyra timmarna hon sovit har hon sovit mot min mage. Hon är galet mammig just nu. Det ska pussas och kramas och hängas på mig hela tiden. Hon är med när jag kissar, när jag lagar mat, när jag gör nummer två, när jag tvättar, när jag dammsuger, när jag jobbar hemma, när jag ser på tv, när jag sover, när jag...ALLT.
Det kan vara lite jobbigt ibland men ungefär 99% av tiden så njuter jag. Det är det här jag har velat ha. Och jag har det. En vacker dag vill hon inte hänga med mig alls så just nu är det bara härligt. En liten tjej som jag älskar helt otroligt villkorslöst. Den mest fantastiska, egensinniga, fantasifulla, glada och goa tjejen finns här hos oss.
Jag är så glad att vi fick till det till slut. Den finaste lilla tjejen i världen fick vi. Vilken tur vi har haft!

Glad påsk till dig, min lilla finaste Mini!



(Om någon oroar sig: hon åt inte tejpen, jag tog den ifrån henne.)


6 kommentarer:

  1. åh vad fin hon är! glad mini-påsk!

    SvaraRadera
  2. Ja glad påsk och krya på dig Mini!

    SvaraRadera
  3. Vilken sötnos!! Jätteroligt att få se henne på bild :-) Du har all anledning att vara en stolt mor åt en sån go Mini :-) kram!!

    SvaraRadera
  4. Åh Gudars vad söt hon är!! Vad kul att äntligen få se henne, lilla tjejen!

    SvaraRadera