Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 27 maj 2010

Kronprinsessa

Det här är den dummaste artikel jag läst på mycket länge:

Mina tre önskningar till Victoria och Daniel


Hillevi Wahl tar för givet att kronprinsessan Victoria ska bli gravid. Så jävla dumt.
Hon kanske inte vill bli gravid. Hon kanske inte kan bli gravid. Varför ska motsatsen förutsättas bara för att hon är kronprinsessa?
Dessutom verkar Hillevi tro att vår kronprinsessa är helt dum i huvudet också och helt missat hennes arbete för barn och ungdomar. Varför skulle hon annars skriva att hon "hoppas att Victorias och Daniels projekt för att hjälpa ungdomar till ett hälsosammare liv inte handlar om att alla ska vara långa, blonda och vältränade och gå i raka led."? Suck...

Hursomhelst, jag ser det som ytterst privat att prata om huruvida man vill eller kan få barn. Jag skulle aldrig fråga någon om de planerar för barn. Vad har jag med det att göra liksom?
Tänk då på Victorias liv som styrs av alla andra. Alla lägger sig i allt. Pressen på henne måste vara helt enorm.

Låt denna duktiga tjej välja själv om hon ens ska försöka skaffa barn. Och försöker hon med det så ska det inte förutsättas att hon blir gravid.

Det är inte så att jag önskar Victoria att hon inte kan bli gravid (det önskar jag verkligen ingen), men fan, vad skönt det skulle vara om hon gick igenom lite IVF:er eller ÄD. Då skulle det nog bli fokus på barnlöshet. Så för oss som kämpar vore det en jättegrej!
ALLA skulle vilja donera ägg. ALLA skulle veta vad det handlar om. ALLA skulle skriva om det. T.o.m. någon som är så enkelspårig som Hillevi Wahl.

Du ser Hillevi, alla människor, t.o.m. en kronprinsessa, kanske inte kan bli gravida.

Kramas därute!

1 kommentar:

  1. Hon vet inte bättre och sen är hon inte direkt någon stjärna på att uttrycka sig.
    Dessutom verkar hon vara mer blåst än de flesta. Känns mer som hon vill dra fram deras smutsiga byk så hon har mer att gotta sig i.

    Hon är äcklig.

    SvaraRadera