Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 13 maj 2010

Varmt

Inatt vaknade jag av att jag var så otroligt varm. Fick nästan lite panik och slängde av mig täcket. Sen låg jag där och tänkte att jag är en klimakteriehäxa. Nu har det börjat på riktigt. Svettningarna och allt sånt. Att det ska vara så jobbigt, tänkte jag. Inte kan jag få barn trots att jag vill men måste jag få klimakteriebesvär också? Vid 40 så är jag i förklimakteriet och då ska det inte vara så här jobbigt. Att vara galet varm ska komma mycket senare. Allt är orättvist, tänkte jag. Jag tänkte vidare på att det är så mycket som blir jobbigt bara för att man försöker få barn och tycker att det är sjukt varmt. Kanske skulle jag gå och prata med någon. En terapeut eller så. Att inte kunna få barn slår en kvinna hårt och det är tungt att ta in. Ska jag då vakna på nätterna och vara så här varm så är risken för att jag blir galen, ganska överhängande. Konstigt hur kroppen fungerar ändå, tänkte jag.

"Ååååh....vad vaaarmt det är!", säger plötsligt maken som ligger bredvid. "Vi måste justera värmepumpen"....mummel, mummel, halvvaken.

Hahahaaaaa! Jag ÄR ingen klimakteriehäxa! Det är bara vår termostat som är felinställd.

"Jag älskar dig. Just nu mer än du tror.", sa jag.


Kramas där ute

4 kommentarer:

  1. hej
    känner igen med svettningar o värme o vakna mitt i natten....o inte kunna somna om...men vi hade ingen fel på värmepumpen ....det är jag som är i klimatrietfaser...så jäkla orättvis...kram
    känslig

    SvaraRadera
  2. Ja, ibland är det så förbaskat irriterande att man inte kan påverka sånt där! Morr.

    kram på dig

    SvaraRadera
  3. Jag har också nattliga svettningar ibland. Kan vakna upp och känna att jag har en pöl på magen. För mig beror det nog på hormonella svängningar. Fast i natt och även nu på dagen har det varit väldigt varmt.

    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  4. Skönt att höra att man inte är ensam i alla fall.

    Kram

    SvaraRadera