Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 5 maj 2010

Tidsfördriv

För att fördriva tiden fram till juni eller, ve och fasa, augusti så görs det en del hemma. Jag planerar mest till vansinne och kikar på möbler, målar möbler och kikar på ännu mer möbler. Och på färger. Och tyg och...allt.
Maken är mycket mer fysisk. Vi har nämligen bestämt oss för att isolera förrådet så att det går att använda som ett hobbyrum. Då insåg vi att vi kanske inte vill ha gräsklippare och trädgårdsprylar där inne. Det i sin tur fick oss att inse att vi måste bygga ett förråd till, hahaha!
Så nu sliter mitt största hjärta med att bygga ett förråd och eftersom han aldrig gör något halvdant så gjuts det just nu plintar. Till det behövs det hål. Så han har grävt som en fånge på rymmen från Alcatraz.
Och jag är sjuuukt nyfiken på hur det kommer att se ut, det där nya förrådet.



4 kommentarer:

  1. Det blir nog ett ordentligt förråd av det man ser på bilderna. Bra beslut! Förråd kan man inte få för lite av.

    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  2. Åh! vad roligt! Jag får direkt känslan av att ni boar er. Det är sånt gravida brukar göra efter mitten på graviditeten eller däromkring.
    Men det visste du säkert redan.
    Det flyttas, byts bil, byggs om, byggs till. Inhandlas, målas, planeras osv.
    Det är jättebra-för det gör drömmen verklig pch men förbereder sig på en massa bra sätt inuti och jag är en sann troende av både visualiseringar och boaande. :)

    Massa solsken och kram!

    SvaraRadera
  3. ps.kanske ska säga att jag redan ser dig som gravid och på väg. Jag är homonellast och alldeles omöjligast och det leder också till att jag inte har möjlighet att uttrycka mig som jag menar-det är som att prata med stenar i hela munnen ibland. Jag tänker på dig med varm omtanke och vet att ord kan trolla med humöret. Jag vill enbart göra dig glad med mina. Bah så du vet. ;)

    SvaraRadera
  4. Tack, fina ni!
    All vår bråte som vi aldrig slänger måste ju också ha et hem, hahahaa!

    Kram

    SvaraRadera