Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 8 maj 2010

Spån

Här går man och kämpar för att bli med barn. Hela ens tankverksamhet kan kretsa runt ämnet en hel dag. Ett lite barn. Tjej eller kille, genetiskt, biologiskt eller adopterat spelar ingen roll. Ett barn.
Så läser man sånt här:

Fucked up thoughts

Jävla spån. Jag hoppas vid gudarna att det är en "hitte-på-tråd" och att de inte menar allvar.

1 kommentar:

  1. 0 poäng i insikt
    0 poäng intelligens
    0 poäng förståelse för sammanhang
    1000 poäng för dumhet

    Tror tråden är på allvar-sett såna förut.
    Ganska många faktiskt.
    Missnöje över kön. Illa. Jag tycker att det stinker. I Asien aborterar man var det 800 flickor per år-vad man vet. Vi vet ju hur det är i Kina-var det 80 ooo oönskade flickor varje år som man gör sig av med.
    Det är så man vill gråta blod. Människor tar saker för självklara för de saknar inlevelseförmåga och förstår inte att bäbisar inte är en självklarhet.

    Du förtjänar så mycket mer än hon med tråden att få en liten. Tusen och åter tusen gånger mer inser du vad värdet av ett barn är-hon är ett otacksamt helyllevåp som inte förtjänar barn.

    Jag har vänner och folk omkring mig som dessutom diskuterar NÄR de vill ha barn.
    typ, jag vill ha i maj så vi ska försöka den och den månaden osv. De tror på fullaste allvar att de kommer bli gravida då och då.
    Det är vidrigt.Eller jag vill föda i den och den månaden för jag fick missfall i den och den och då är de månaderna förstörda för mig.

    Skulle jag resonera om NÄR jag vill föda så är det kört för mina månader är alla använda. Jag har varit gravid i en sisådär 90 veckor och har ännu inga barn.

    Folk är så otacksamma som tar allt det för givet. Det är väl okunskap och bristande skolundervisning och såklart ren och skär dumhet.

    Skit i dumskallarna och går och gör något roligt istället. De finns och kommer alltid att finnas. Håll dig från sådant bara. Du behöver din energi till att längta och planera.


    Kram!

    SvaraRadera