Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 26 oktober 2013

RD3

Hela huvudet känns som bomull, jag klarar mig inte utan hostmedicin och Alvedon och öronen bultar...
Det är allt jag känner, vilket är helt ok än så länge. Embryot eller embryona fäster någon gång om tre till fyra dagar ungefär, sa läkaren. Det är alltså imorgon eller på måndag så det vore nästan underligt om jag kände av något eventuellt gravidtecken nu. 
Men imorgon kommer jag nog gå runt och känna efter en hel del. Jag minns att det stack till och ilade på dag fyra eller så när vi fick Mini. Jag inbillar mig att jag kände när embryot fäste så det skulle vara kul att få det bekräftat. Det vore häftigt att veta att man kan känna när embryot hakar sig fast! 
En del kanske säger att det är omöjligt att känna något sånt, men varför inte? Egentligen? Är man väldigt känslig i nedermagen så kanske det går?
Jag vet inte, men kul vore det.

Vi är bjudna på fest dagen efter testdagen så nu är den stora frågan om vi ska testa den 7:e eller vänta till efter festen för att ha en trevlig kväll vid ett eventuellt minus...

Och jorden snurrar vidare.

Höstkramar

3 kommentarer:

  1. Hoppas hoppas du underbara "anonyma";-))

    Hoppas för oss båda=P Så vi kan följa varandra lixom =))

    KRAM!!!!! <3

    SvaraRadera
  2. Hej. Jag skulle bli jätteglad om du har möjlighet att höra av dig till mig, är i startgroparna för att ansöka om ersättning för ÄD hos Försäkringskassan och skulle verkligen behöva dina tips och er erfarenhet, t.ex. vad gäller vilka dokument du hänvisat till (WHO m.m.) samt hur man rent konkret går till väga. Hör gärna av dig på fenomena74@gmail.com

    SvaraRadera
  3. Ptja, man känner ju ett myggbett rätt mycket och embryot är väl lika stor som spetsen på en penna så varför inte?

    SvaraRadera