Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 9 mars 2015

Bits

Huvudvärken är inte lika brutal längre och idag har jag t.o.m. kunnat strunta i Alvedon. Det känns bra att vara människa igen. 
Istället har jag fått lite pollenallergi och funderar på vad och om man kan ta allergitabletter som gravid? Jag gissar att det finns en del restriktioner kring det...

Något annat som dykt upp är en slags depp. Och irritation. Jag är urirriterad på allt och alla och vill helst bara sitta hemma själv och göra vad jag vill. 
Min otroligt dryga, skvallriga och självcentrerade kollega, som tack och lov slutar den här veckan, är ett urpuckat monster i mina ögon. Jag kan knappt tilltala henne i normal samtalston utan att vilja strypa fanskapet. Så man kan ju undra vem som är det verkliga monstret... Usch, det är inte roligt att vara småsur och irriterad hela tiden. Det kanske blir lättare när jag berättat på jobbet och kan vara mig själv igen? Slippa bluffandet och döljandet av den svullna magen? Jag hoppas det. Imorgon berättar jag för chefen. Jösses, vad skönt det ska bli att få "komma ut"!

Soliga argkramar!

2 kommentarer: