Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 25 mars 2015

Ny vecka igen!

Äntligen! Vecka 15!
Det firade jag hos frisören igår. Ny frisyr och lite färg, så nu känner jag mig vårpiffad. 

Magen har börjat synas nu men tyvärr ser jag mest bara lönnfet ut så det är halvkul. Men det är klart att det är kul att magen börjar komma fram i alla fall! 
Nu kommer jag inte i mina vanliga byxor alls. Jag tror att jag kommer att få en jättemage den här gången, om jag jämför med förra alltså. Det är lite spännande!
Och mest spännande ska det bli att se vad det är för en liten person där inne. 

Sedan i måndags har jag lyckats med varierad kost också. Jag kan inte äta fet mat alls. Då sväller magen upp och jag ser ut som om jag var i vecka 35... 
Nu är det fokus på protein, järn och kolhydrater. Jag ska försöka att undvika järntabletter den här gången, tänkte jag. Så nu äter jag spenat och pumpafrön så ofta som möjligt. Pumpafrön är som godis så det är praktiskt att knapra på när jag är på jobbet.

Det rullar på med andra ord. Med kul på jobbet och Mini omkring mig hemma så går tiden ganska fort ändå. Hur skönt som helst eftersom jag blir så otålig av väntan.
Och den 27/4 är det dags för UL och BM igen. Då får vi reda på om det är en tjej eller kille och då börjar jakten på ett fint namn. Skoj!

Kramas där ute

4 kommentarer:

  1. Åh ska ni ta reda på kön? Spännande! ☺ Så svårt detta med namn! Har ni några favoriter redan nu?

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det lite spännande?!
    Vi har inga riktiga favoriter så det är jättesvårt! Jag skriver listor och sen raderar jag namn efter ett tag... Så de listorna är svåra att gå på, hahahaa!
    Vi får se vad det blir...

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken fin blogg du har! Precis hittat hit :)

    SvaraRadera
  4. Tack!
    Och hjärtligt välkommen!

    Kram

    SvaraRadera