Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 23 mars 2015

BM idag

Jösses, jobbet har tagit all min tid. Jag vill så klart inte stressa så minsta stund jag haft över så har jag vilat, vilat, vilat. Därför har det varit lite tyst här på bloggen också. Men nu så!

Idag har vi varit hos bm och hälsat på. Hon tycker att allt verkar så bra. Själv tycker jag att min kost är alldeles för ensidig så den ska jag försöka att variera mer, tänkte jag. 
Vi har pratat en del om förlossning också och det finns en del att tänka på. Så det ska vi göra.

I övrigt känner jag mig inte alls gravid. Idag har jag mått bättre än någonsin och jag ska väl inte gnälla, men lite orolig hinner jag allt bli då och då. Tankar som att den lilla korven där inne slutat att växa kan dyka upp ibland. Det är lite jobbigt, men i det stora hela så är jag inte så orolig.
Hemmavid är jag nog mer stressad. Eftersom vi byggt hus och inte hunnit få allt på plats ännu just p.g.a. vetskapen om att vi eventuellt skulle göra ett försök till, så vill jag nu istället boa in oss på en gång. Helst igår. 
En del saker måste hämtas ur ett hyrförråd, en del saker ska köras till samma förråd, flyttkartonger ska packas ur, inredning ska köpas, inredning ska spikas, målas och hamras, tomten ska fixas och allt ska planeras. Och barnrum ska ordnas.
Jag blir snurrig bara jag tänker på det men nu när jag mår bättre så kanske hag kan göra mer själv och inte vara helt beroende av att Fina M gör det mesta. Det känns inte så snällt när han blir intvingad i mina hormonella små boande-projekt, hahahaa!

Och på onsdag går jag in i vecka 15!
Jösses...

Kramar!

2 kommentarer: