Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 4 maj 2011

Wow!

TACK!!!
Jag är så upriktigt rörd av alla grattis och lyckönskningar så ni anar inte. Sitter här på jobbet med en lyckoklump i halsen och tårfyllda ögon. Tusen, tusen tack! Både för kommentarer här på bloggen, sms och mail.

Det är fasiken helt galet. Tänk, det funkade! Än så länge i alla fall. Jag vet alltför väl att det kan vända när som helst. Men just nu struntar jag fullkomligt i det och bara njuter. Tjohoooo!
Och nu törs jag också avslöja vad som gjorde att jag trodde lite mer på att det funkat den här gången. Jag vågade inte skriva om det förut av ren skepsis.
I förrgår kl 12 var jag så trött att jag inte kunde hålla mig vaken. Det slutade med att jag la mig på golvet i konferensrummet och sov en halvtimme. Ingen kan se in dit och jag var den enda som hade nyckeln dit, hehehe...
Samma dag slocknade jag på soffan direkt efter jobbet. Och sen somnade jag tidigt på kvällen och sov hela natten. Jag har aldrig varit så trött tror jag. Och så där har det hållt på de senaste fyra dagarna (well, jag har inte sovit på jobbet någon mer gång...).
Det fick mig faktiskt att tro lite mer på att det fungerat.
Och så har jag mått lite småilla ibland. Jag har tagit ett ägg eller en brödbit så har det gått över. Dock så tycker jag att det låter alldeles för tidigt för att må illa så den symptomen vågade jag inte lita på riktigt.
Det sista är yrseln. Det där att det känns som att jag ser världen som en film. Helmysko känsla.

Så nu kan jag stoltsera med att jag sovit på jobbet, hahahaa! Men det bästa med det här just nu var att få se Fina M:s min när ham såg plusset. Han såg men vågade inte tro på det så det tog en bra stund innan glädjetårarna sprutade! Fina, fina M.

Det ska bli urkul att se min gyns ansikte imorgon när hon får reda på att vi lyckats. Tror att hon kommer att skina upp som en sol! Och imorgon är det vecka 4+1. Stort.

Igen, tusen tack för er fantastiska support! Vad vore jag utan er?

Kraaaaam!

12 kommentarer:

  1. Visst är det underbart att man kan vara så glad över att må illa ;)
    Kram,
    XB

    SvaraRadera
  2. Glädjekram! Nu ska detta fasiken gå vägen, och två bebisar ska det bli också! KRAAM! //Lisa

    SvaraRadera
  3. Det kanske är två som bosatt sig med tanke på så tidiga känningar av trötthet och illamående!

    SvaraRadera
  4. Ja, en miniwilda och en miniM. :D

    SvaraRadera
  5. Ah Wilda. Sitter i Grekland och laser. Blir sa glad att jag faller nagra tarar!!! Jag tror ocksa att det ar en miniwilda och en miniM:-)

    Stor kram fran ett regnigt Grekland!
    /Wallan

    SvaraRadera
  6. Hahahaaa! Ni är underbara! Blir det två får vi nog kika på ett större hus eller se om vi kan bygga ut... Vi bor ju bara i ett hus för två. Typ... Men det blir nog kul!

    Njut av Grekland, Wallan!

    Kram

    SvaraRadera
  7. Grattis till plusset - det är ju helt fantastiskt!!! Låter strålande att ta siesta i konferensrummet;) Vila & njut!

    SvaraRadera
  8. Tack, Paltkoma (du har fortfarande helt sjukt bra alias, hahahaa! Lite avis nästan... ;o). )

    SvaraRadera
  9. Wow, GUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD va kul!!!!! Grattiskramar i massor! Å vad glad jag blir =) Denna gång kommer det att lyckas.

    Kram igen!

    SvaraRadera
  10. Sitter antligen pa ett internetcafe i Australien och kan lasa att du har fatt plus! Blir sa lycklig att det bubblar i hela mig, tank, det kan ga!
    Storsta grattis till er bada (eller alla tre/fyra :-))))
    Kram

    SvaraRadera
  11. WOw - här har man inte varit inne på ett par dagar och så möts man av detta ?! Underbart ju!!! Ett stort grattis till plusset!
    Massor av kramar

    SvaraRadera
  12. Vad fina ni är! Goa, människor!

    Tusen, tusen tack! :o)

    KRAAAAAAAAAM!

    SvaraRadera