Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 1 maj 2011

RD9

Middag och Valborgsfirande hos bästisen igår. Så otroligt trevligt var det! God, perfekt mat. Glada små, söta trollungar. En kompis till kom med sin galet charmerande hundvalp. Och brasan vi såg var den största jag någonsin sett och kören sjöng så fint. Nu är det vår på "riktigt"!

Vi verkar ha fått lite rutin i ljugandet känns det som. Valpkompisen som var där hade vi inte räknat med så när vi blev erbjudna lite välkomstbubbel så frågade jag Fina M om jag skulle köra eller om han ville det. "Du får gärna göra det", svarade han. Så blev det jag som körde. Inga konstigheter.
Det blev ganska sent och det är faktiskt riktigt roande att vara nykter och höra diskussioner när folk har tagit några glas vin. Resonemangen och hur folk "vet" så mycket, hahahaaa! Vi hade det jättekul och mysigt allihop.

Självklart tänkte jag mig inte riktigt för och åt brieost men jag få helt enkelt räkna med att det inte var några farliga bakterier i den (det brukar det ju faktiskt inte vara). Förhoppningsvis sista gången på ett bra tag jag stoppade i mig sånt.

Idag känner jag som vanligt ingenting. Ska jag analysera lite så är det väl de onda brösten (som inte ömmar så mycket längre), drömmarna och det faktum att jag är galet trött hela tiden som är några tecken. Och att jag kissar mitt i natten. Det gjorde jag inte tidigare.
Gravidtrötthet kommer från det progesteron kroppen producerar när man är gravid. Eftersom jag tar både vaggisar och tabletter med progesteron så är det därför jag är så trött. Detsamma gäller brösten. Så allt har sin förklaring. Allt jag kan göra är att spekulera med andra ord. Men nu är det inte så många dagar kvar. Onsdag morgon blir det test.
Det är lite tidigt (dag 12) men alternativet är att jag står hos gyn utan Fina M, och får svaret på torsdag kväll. Det vill inte jag så vi smygtestar redan på onsdagen, beredda på att det kan bli ett minus p.g.a. att det är tidigt. Så vi kommer inte att tappa hoppet på en gång om det blir så. Men deppigt blir det nog...

Kramlikram

2 kommentarer:

  1. Även om det skulle bli ett minus så finns ju hoppet ändå kvar eftersom det är tidigt att ta testet. Men klart du ska ta det!! Jag är galet nyfiken :) Kram

    SvaraRadera
  2. Hahahaa! Jo, tar det gör vi nog. Och jag lovar att uppdatera här direkt efter. :o)

    kram

    SvaraRadera