Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 24 januari 2011

Sömnlös

Jag börjar bli så smått irriterad på det här med att jag vaknar kl 02:30 varje natt. Det måste ha med hormonerna att göra. Typiskt att jag ska upp och jobba imorgon också... Nu längtar jag tills jag börjar med Progynon. Östrogenet gör att jag sover så otroligt mycket bättre. Åh, vad jag ska njuta av det!

Näe, om jag skulle knata ut till köket och göra lite te. Så finns det väl alltid någon schysst "få-platt-mage-på-fyra-dagar"-reklam på tv jag kan stirra på...

Kram

5 kommentarer:

  1. Aj då, kan du inte somna om? Prova att vara en aning hungrig när du lägger dig - det brukar funka. Kram

    SvaraRadera
  2. Bäst du vänjer dig ;) Jag var uppe med Abbe 1,5 timme i natt. Heja liksom...

    SvaraRadera
  3. Hua så retligt!! När jag inte kan somna brukar jag flytta från sängen till soffan, slå på tvn på låg volym och sätta den på timer. Sen somnar jag oftast rätt omgående... Vet inte om det är miljöombytet eller vetskapen om rörelsen i bakgrunden. Men men.

    Var det ngn bra reklam förresten? Jag skrattade igårkväll - käkade semla med mor o far när det kom två bantningspreparatsreklamer på rad på tv. Var det en uppmaning eller??? ;0)

    kram

    SvaraRadera
  4. Hungrig var nog ett bra tips. När jag ätit mycket så vaknar jag alltid!
    Jag kanske inte ska vara urhungrig men i alla fall inte proppmätt... Det var jag faktiskt igår för vi åt pizza till middag.

    Bra att vänja sig men då vill jag ju också ha lite sällskap! Får väcka fina M istället, hahahaaa!


    Jag vill jag kan: Gissa vad jag gjorde? EXAKT det du skriver. Jag skrev t.o.m. mitt inlägg från soffan medan tv:n var på med låg volym. Ett slags sällskap i sig kanske? Fina M kanske slipper bli väckt, heheheee...

    Inatt ska jag sova som en stock hela natten.

    kram

    SvaraRadera
  5. HAg vaknar oxå mitt i nätterna, men jag går aldrig upp för då blir jag om möjligt ÄNNU mer stressad. Ett tips jag fick var att ta en panodil/alvedon ifall man inte kan somna om. Inte vet jag, men nog tycker jag det funkar.

    Å andra sidan brukar jag vakna av endoont oftast..Eller maken som snarkar..Kanske ska ge han en alvedon:-)

    SvaraRadera