Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 8 november 2013

4+4

Idag är det 4+4 och nu är det inte långt kvar till vecka 6. Tjohoo!

I denna stund är jag på väg till labbet för att lämna blodprov. Äntligen.
Jag tror att det växer på sig där inne för jag måste dricka mycket vätska annars kissar jag mörkt. Efter kl 15 drar jag ner lite på drickandet annars får jag gå och kissa hela natten.

Igår berättade jag för min allra närmaste arbetskamrat. Hon blev så otroligt glad och har full förståelse för att det lika gärna kan gå åt skogen. Men jag kände att jag ville berätta om graviditeten redan nu eftersom vi umgås så mycket att hon skulle ha märkt något på mig ändå.
Och det känns skönt att ha någon att prata nervositet med. Men jag har ju även  kämparvänner som jag bollar med. Så klart!

Tänk vad den här bloggen har betytt mycket för mig under åren. Jag vet faktiskt inte hur jag hade orkat utan allas stöd här. Och jag har fått många vänner för livet. Det trodde jag aldrig. 
Min lilla pysventil och dagbok blev verkligen en del av mig och mitt liv. 
Jag är lyckligt lottad.

Kramar


6 kommentarer:

  1. Är så glad för eran skull=)))
    Underbar känsla=) Det är ju precis det man så gärna vill och så händer det=))
    Njut vännen<3
    Stor kram!!!
    trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Hej Wilda!
    Jag ligger ju ganska precis en vecka före dig (5+4) idag. Jag har fått mitt andra Hcg svar idag, men inte fått någon kontakt med kliniken än. Tänkte höra om du vet hur man tolkar. I tisdags var värdet 4900, idag 12600. Jag hade en liten blödning i onsdags och är nervös, visst verkar det väl ok? Har inte hittat några referensvärden som säger mig någonting. Förlåt att jag kidnappar din blogg och frågar, men såg ditt inlägg om Hcg och tänkte att du kanske vet...
    Hälsningar
    /Yrväder

    SvaraRadera
  3. Det är klart att du får fråga här också! Det kanske hjälper andra också. :-)
    Dina värden är bra! Meningen är att värdet ska fördubblas på ca 2 dagar. Så för dig ser det bra ut med andra ord. Tjohoo!
    Själva värdenivån kan variera otroligt mycket. Jag har för mig att spannet ligger mellan 100-20000 eller nåt sånt. Så siffrorna i sig är inget man behöver fokusera på. Bara värdet inte sjunker mellan proverna.
    Grattis!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Vad glad jag är för din skull! Har fått negativa besked om min egen fertilitet men blivit spontant gravid med min kärlek... Nu bara 5 dgr till BIM så det är tiiiiiidigt men är så glad...så nu tänker jag följa dig, du ligger precis innan mig :) hoppas allt går vägen för oss båda! Kram

    SvaraRadera
  5. Tack Wilda! Nu känner jag mig lite mindre nojig och kanske överlever väntan på VUL den 18:e.
    Kram
    /Yrväder

    SvaraRadera