Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 11 november 2013

Lägesrapport

5+0 och jag rullar in i vecka 6. 
Det firades med ett stick i armen så nu är det andra blodprovet taget. Jag ringer Fru Gyn på torsdag om svaren för innan dess hinner jag inte. Är på en hektisk konferens till dess så jag kopplar bort det där fram till dess. Annars blir jag bara stressad.
Idag ska jag maila kliniken också, för det har jag helt glömt bort! Hahahaa! 
Det känns som att det vore bra om de får reda på hur behandlingen går liksom... 

I övrigt så känner jag inte så mycket. Lite hungrig mest hela tiden. Och jag kissar på nätterna. Och jag är trött på eftermiddagen. Och tarmarna har börjat "tjorva" lite. 
Jag njuter av varje tecken på graviditet. Det måste bara gå vägen.

Kramas i höstsolen

2 kommentarer:

  1. Hoppas dagarna går fort till torsdag då! Jag har aldrig fått ta blodprov, bara förlitat mig på testerna... Skulle kännas tryggt att få göra det också, undra varför det är olika med det?
    Har en dotter i Minis ålder och har nu plussat med syskonförsök (ET två dagar innan dig och vul planerat den 26:e!) och känner egentligen ingenting... Tycker det är lite svårare nu när man har en liten hemma, oroar mig för att bära och att man ska få en spark i magen när man busar och leker. Hur känns det för dig, oroar du dig också för sånt? (Huvudet säger att det inte är nån fara men hjärtat nåt annat...!)
    Lycka till med allt framöver,
    /Vtn (plusjakten)

    SvaraRadera
  2. Skitbra med fullt upp så går dagarna snabbare! Heja, heja!

    Kram

    SvaraRadera