Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 17 februari 2013

Flyttfnul

Åh, herrejösses, vad mycket det är att göra och tänka på när man ska sälja ett hus!
Och inte är det så lätt med en ettåring som vill vara med på ALLT man gör.
Nu har vi delat upp det. När en person har Mini omkring sig så får den andra av oss röja och fixa så mycket han eller hon hinner. Här gäller det att vara effektiv, med andra ord.

Nu har vi i alla fall målat trappan. Den blev sketasnygg och jag ångrar att vi inte gjort det tidigare. Det blev ett helt annat hus. Ljust och frääääscht. Jag känner mig nästan så där Stockholmsmodern, hihi.
Vi ska låna några kuddar med elefanter på av bästaste bästisen också. Såna där tjusiga från Svenskt Tenn. Vårt hem kommer kanske att se lite inbjudande ut till slut... Lite halvtrendigt så där.
Hoppas att någon vill köpa det. Det är nervöst det här!

Ja, så mycket mer har jag inte i huvudet.
Mini skulle gå på babysim igår men precis när vi satte på henne badbyxorna i omklädningsrummet så kom en mamma och torkade sin unge fri från bajs. Han poopade i bassängen så vi fick nöja oss med att bara duscha lite (det var roligt i Minis ögon) och sen fick vi åka hem.
På kvällen toppade Mini det hela med feber, 39,4. Imorse hade den ökat, trots febernedsättande under natten, till 39,8. Men hon är pigg och livlig så det är inget annat att göra än att hålla sig hemma idag.
Hon hjälper oss att packa och tvätta. Och att riva ut det vi packar (måste städa undan en del inför fotografering och visning, det är ju HUSET och inte vårt skräp, som ska synas....). Allt tar dubbelt så lång tid, men vi har ganska kul ändå i stöket.

Kram på er!

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att ni slipper ha många visningar... Vi sålde vår bostadsrätt för ett år sedan, när vår son var 2 år lite drygt. Och det var såååå jobbigt att bo i ett inredningsmagasin utan leksaker i den månad det tog från fotografering till försäljning, och direkt efter det var det bara att börja packa, så då levde vi i en lägenhet full av kartonger. Hrmf! Fast själva flytten hade vi en firma som gjorde åt oss, och det var bland de bättre besluten vi har fattat. Så skönt att slippa bära och köra (vi flyttade iofs 20 mil...)! Och flyttstädningen köpte vi också, så värt pengarna! Med RUT-avdrag blev det inte alls dyrt:-).
    Kram och lycka till!

    SvaraRadera