Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 7 februari 2013

Labbstrul

Fina Fru Gyn ringde igen.
Hon hade ringt labbet för att be om provsvaret men de sa att de inte hade något för Hcg. De menade att hon kryssat i fel ruta på remissen.
Hon tog på sig skulden men jag VET att hon kryssade i rätt ruta för jag satt och stirrade på det där förbaskade krysset medan jag väntade på att få ta provet.
Så hon ska be om en kopia på remissen bara för sakens skull. Hon blev sur på labbet, med all rätt! Och jag också men min ork tryter lite idag.
Så nu ska jag åka förbi henne imorgon och få en ny remiss och gå till labbet och ta ett nytt prov. Hon sa att jag ska be om ett provsvar på en gång. Får se om det fungerar...

Innan jag åker till gyn ska jag till Ultragyn på undersökning. Jag hoppas på att de inte hittar något. Speciellt med tanke på det som kom ut tidigare idag. Det blöder mycket mindre nu i alla fall.

Och efter allt det ska jag ha ett långt och superviktigt (well...) jobbmöte som kräver att jag är lite alert. Det kommer att gå åt h-te.

Jag känner mig som en stor, blodig slemklump. Hela jag.
Vill bara krypa ner i badkaret och andas.
Men då får jag väl en infektion så det badandet får vänta.

Så jag andas bara.

Kram

3 kommentarer:

  1. Åh, inte labbkrångel också!
    Har som vanligt läst men inte kunna kommentera. Så ledsen över att ert plus blev detta. Och du, du får känna dig ensam. Det är ensamt att åka på sådana kontroller själv. Då är den där handen från den andre som är delaktig sååå viktig.
    Hoppas så att det läker bra nu, att du slipper ont och mer krångel och att det snart kan bli ett nytt försök med nya plus!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Tänker på dig och skickar en massa kramar!!

    Charlotte (lite si and so)

    SvaraRadera