Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 4 februari 2013

Konstigt

Jag förstår ingenting.
Jag har ingen blödning och bara lite molande mensvärk. Det är ingenting jämfört med förra missfallet jag fick. Då var det en fors i flera dagar och ganska dramatiska smärtor.
Mycket märkligt, det här.

Jag hade lite svårt att koncentrera mig på kalaset men det gick. Jag var nog mest rädd för att något dramatiskt skulle hända så att Minis kalas blev förstört. Men inget hände, tack och lov.
Fasiken, vad jag längtar till imorgon. Jag bill ha svart på vitt att det antingen är "tomt" därinne eller att det är ett mirakel kvar. Jag tror på att det är tomt och därför vill jag veta så fort som möjligt.
För jag vill inte ta alla tabletter i onödan. Det är så höga doser östrogen och med tanke på att mamma hade cancer så vill jag inte hjälpa bröstcancer att få fäste i min kropp.

5 kommentarer:

  1. Usch vad jobbigt :( lider verkligen med dig.
    När jag fick mitt mf så blödde jag bara lite lite första dagen, andra dagen så kom det som en sparsam mens o så fick jag även som mensvärk, och sen tredje dan var det bara lite rosa och sen var det över..
    Jg hoppas det går över snabbt för dig så ni kan försöka igen.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hoppas verkligen att det är nåt där inne! När jag var gravid så hade jag rejäl, molande mensvärk. Trodde helt klart att det var mensen som var på ingående men det var visst ett gravidtecken. Så jag hoppas såååå att det är samma för dig!

    SvaraRadera
  3. Du, har du hcg kvar i blodet så be henne kolla väldigt noga med VUL så det alldeles säkert inte är ett utomkveds. Det är det antagligen inte, men symptomen påminner om dem jag hade vid mitt x. Jag har aldrig haft ett missfall så jag kan inte säga om det känns så heller. Håller tummarna för att det faktiskt ändå är en liten perfekt bebis därinne, eller att det är ett missfall som redan är över, så ni kan starta igen!

    Kram

    SvaraRadera
  4. Jag skriver som de andra, jag hoppas på mirakel annars att allt ät över och ni kan köra FET snart igen. Det är så pissigt med missfall, har själv genomlidit 5 stycken...
    Jag hoppas att det var 2 stycken i din mage men1 har släppt och därför blödningen men att en liten Stålman hänger kvar.

    Kramar KarroBarro

    SvaraRadera
  5. Jag hoppas också om Karro, att det var två... Men jag tycker också att du har fått vänta länge på provsvaret, jag har alltid fått lämna blod på morgonem och sedan fått svar på eftermiddagen samma dag. Känns onödigt med flera dagar i ovisshet. Säg ifrån och förklara att ovissheten är jobbig (något man ju tycker borde vara självklart... men visst inte är det).

    SvaraRadera