Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 9 februari 2013

Vardag igen

Äntligen har blödningarna nästan upphört. Jag räknar med att kunna ta mig ett skönt bad den kommande veckan. Najs.

Idag målar vi trappa och Fina M har varit på babysim med Mini. Hon gillar't men är lite feg, hihi.
Och matvägran hon har är nog ingen riktig matvägran för hon gillar mat. Får hon bara försöka att äta själv så äter hon. Även om det mesta hamnar på golvet och i hennes hår och överallt. Men hon försöker i alla fall!
Så vi varierar maten allt vi orkar så att hon ska få en varierad kost av det lilla hon får i sig. Idag blev det makrill i tomatsås med lite överkokt fullkornsris (så att det är lättare att mosa i munnen för henne) och avocado. Det slank ner med lite hjälp av mig... Lite kladd men inte så farligt. Skönt!

Och numer har vi synkat in så att vi äter middag samtidigt. Då kan hon äta vår mat och vi slipper göra mat till henne först och sen till oss. Mycket bra!
Det kräver dock att jag åker till jobbet tidigare på morgonen så att jag kan komma hem till kl 17. Men jag styr ju mina arbetstider väldigt mycket själv så det är inga problem. Sååå bra!

Och snart blir det en tur till IKEA. Måste fixa lite inför husförsäljningen....

Kram

2 kommentarer:

  1. Skönt att blödningen håller på och avtar! .. Ophelia är likadan med maten just nu, tänkte också på matvägran först men bara hon får äta [kladda] själv så går det bra!
    massa kram!

    SvaraRadera
  2. Jag tänker på dig - och ER mycket även om jag inte skriver här. Skulle vara kul att komma och hälsa på när ni orkar... Kramis

    SvaraRadera