Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 24 juni 2010

Födelsedagspresent

Här går jag och längtar efter mensen och har inte en tanke på att jag sen ska vänta ytterligare 15 dagar innan jag får börja knapra hormoner. Tålamod, tålamod, tålamod...

Igår fyllde pappa år och han kom hit och grillade med oss. Min bror var här också.
Min man och jag har hållit det här med ÄD hemligt för de flesta personer, t.o.m. min pappa. Så när jag berättade vad vi håller på med så var det inte helt utan spänning jag väntade på hans reaktion. Jag hade ingen aning om hur han ställer sig till ÄD. En del tycker ju faktiskt att det är jättekonstigt och t.o.m. oetiskt (knäppskallar!).
Men inte min pappa, inte! Han blev jätteglad och utbrast: "Då blir jag morfar!" och så log han med hela ansiktet. Det blev en bra födelsedagspresent.

Imorgon är det midsommar. Det är behövligt med några dagars ledighet nu och att fira med bästisens familj ute i skärgården kommer att bli en riktigt toppenmidsommar.

Jag önskar alla en riktigt härlig midsommar!

Och kramas allt ni kan

4 kommentarer:

  1. Hoppas din är fin! och att du har det sagolikt! <3 Massa sol och härligt klar luft och vågskvalp!Superspeciell frukosttund dagen efter.

    Massa massa solskenstankar till dig och maken!

    SvaraRadera
  2. Vad otroligt roligt att läsa om att det går bra för er!
    Jag lever fortfarande något slags liv i limbo med en längtan i botten som inte riktigt vill dö, men egentligen har jag slutat hoppas och tro. Jag har tom slutat kolla på hus utan fixar just nu med mitt hus. Vi träffas precis som innan vi började med IVF men vet inte riktigt hur det ska gå i framtiden. Svårt när man älskar varandra, men det praktiska inte fungerar. Har dock bestämt mig - ska ha toppen sommar och skjuta framtidstänk till hösten (så gott det går).
    Njut av sommaren och er förväntan. Jag håller tummarna som en blådåre. Kram

    SvaraRadera
  3. Åååh, vad kul att höra av dig! Har tänkt en del på hur det går för er och hoppas så klart att ni inte ger upp och att ni hittar en lösning på allt.
    Det är ni verkligen värda.
    Tror att du gör helt rätt som stannat upp lite och njuter av sommaren istället. Det är ju så lätt att glömma bort allt annat vackert här i världen ibland.

    All kraft till dig och jag håller tummarna för er med!
    Kram

    SvaraRadera